Homepage  / Vedete / Vedete străine

Justin Bieber arde de nerăbdare să-şi pună pirostriile

Justin Bieber arde de nerăbdare să-şi pună pirostriile

de Redactia Tvmania

Cântăreţul canadian Justin Bieber (24 de ani) s-a logodit cu modelul american Hailey Baldwin (21 de ani), fiica actorului Stephen Baldwin şi nepoata altui star de la Hollywood, Alec Baldwin. Justin a confirmat ştirea care vuia de câteva zile în presa americană postând o frumoasă declaraţie pe Instagram, în dreptul unei fotografii, în care cei doi par foarte indrăgostiţi.

 

„Voiam să mai aştept până să declar ceva, însă veştile circulă foarte repede. Hailey, sunt atât de îndrăgostit de tine! Îmi doresc să îmi petrec viaţa descoperind fiecare parte din tine, iubindu-te cu răbdare şi bunătate. Promit să am grijă de familia noastră cu onoare, lăsându-l pe Iisus să ne călăuzeze. Inima este a ta! Tu mă faci să fiu mai bun şi mă completezi atât de bine. De-abia aştept să încep cel mai frumos capitol din viaţa mea. Cu tine totul are sens! Mă bucură foarte tare faptul că fraţii mei mai mici vor avea ocazia să vadă un nou mariaj stabil în familie. Ne-am logodit în a şaptea zi a celei de-a şaptea luni. Este un semn! Şapte e numărul perefecţiunii spirituale!”, a scris artistul pe rețelele de socializare.

Justin, care s-a iubit în trecut şi cu artista Selena Gomez, a cerut-o de soţie pe Hailey în timpul unei cine romantice, într-un restaurant de lux din Bahamas.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton