Homepage  / Știri

Justin Bieber îşi scrie şi joacă autobiografia

Justin Bieber îşi scrie şi joacă autobiografia

de Redactia Tvmania

La doar 16 ani, Justin Bieber (care a devenit o senzaţia pop mondială în urma unor filmuleţe postate pe YouTube) ştie să profite de faimă: cântăreţul de origine canadiană a decis să-şi scrie autobiografia şi a semnat un contract cu editura HarperCollins.

Cartea de memorii urmează să se numească „Justin Bieber: First Step 2 Forever: My Story” şi va fi publicată în Statele Unite şi Marea Britanie în luna octombrie. Volumul va surprinde  etapele prin care a trecut puştiul pentru a deveni celebru şi va conţine imagine nemaivăzute cu Bieber.

„În fiecare zi îmi dau seama cât sunt de binecuvântat. Fanii mei au jucat un rol atât de important în tot ce mi s-a întâmplat şi ei mă ajută să-şi trăiesc visele în fiecare zi. Sunt încântat să împart un pic mai mult din lumea mea cu ei, prin intermediul acestei cărţi”, a explicat adolescentul al cărui videoclip, „Baby”, are peste 250 de milioane de vizionări pe YouTube.

De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, se pare că Paramount Pictures a confirmat lansarea unui film 3D despre viaţa tinerei senzaţii muzicale. Fanii lui Bieber vor putea vedea acest film anul următor în luna februarie. Pelicula încă nu are un titlu, dar se sţie că va cuprinde şi scene din turneul actual al cântăreţului, iar Bieber îşi va interpreta propriul rol. Regia ar putea fi asigurată de Davis Guggenheim („An Inconvenient Truth”)

.

Citeşte şi:

Justin Bieber va juca în „CSI”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton