Homepage  / Articole

Justin Bieber se gândește la însurătoare

Justin Bieber se gândește la însurătoare

de Redactia Tvmania

Justin Bieber are doar 17 ani, dar știe deja la ce vârstă vrea să își ia viața în propriile mâini și să se mute la casa lui. Întrebat de publicația „Women's Wear Daily” unde se vede peste cinci ani, adolescentul Bieber i-a uimit pe jurnaliști cu răspunsul dat, scrie publicația People.

„Ei bine, pe la vârsta de 25 sau 26 de ani, mă văd însurat sau măcar la stadiul în care să îmi construiesc o familie”, a spus Justin Bieber.

„Vreau să fiu un tată tânăr. Vreau să fiu în stare să spun că am făcut ce am vrut atunci când am vrut, să am succes, să fac un film sau orice altceva”, a continuat cântărețul.

Cu toate astea, fanii înfocați ai lui Justin Bieber nu trebuie să se sperie de declarația tânărului artist.

„Un singur amănunt. Nu intenționez să mă însor acum”, a adăugat Bieber. Despre actuala iubită Selena Gomez, Bieber a lăsat să se înțeleagă că totul merge strună între ei. „Ea este prietena mea acum. Este minunată”, a spus tânărul.

Chiar dacă se gândește la viitor, Bieber nu poate șterge cu buretele faptul că are doar 17 ani. „Ador să ies cu prietenii mei. Sunt un tânăr obișnuit de 17 ani. Am crescut jucând hockey, deci îmi place să ies pe gheață din când în când. Îmi place să joc baschet și încerc să joc fotbal cât de mult posibil”, a explicat Bieber.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton