Homepage  / Vedete străine

Justin Bieber suferă de paralizie facială cauzată de sindromul Ramsay Hunt. Artistul și-a anulat concertele

Justin Bieber suferă de paralizie facială cauzată de sindromul Ramsay Hunt. Artistul și-a anulat concertele

de Ioana Maria,

Justin Bieber a dezvăluit într-un videoclip postat pe contul de Instagram că suferă de paralizie facială cauzată de sindromul Ramsay Hunt, după ce a anulat spectacolele din această săptămână, relatează BBC.

Chiar el le-a dezvăluit fanilor că a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt și le-a cerut iertare pentru că și-a anulat concertele. Artistul de 28 ani are nevoie de timp și de exerciții speciale pentru a învinge virusul care-l împiedică să-și controleze mușchii feței.

În înregistrarea video, el le demonstrează fanilor că nu-și mai poate mișca jumătate din față. Poate clipi numai cu un ochi și poate zâmbi doar cu jumătate de gură.

Anunțul artistului pop, în vârstă de 28 de ani, a venit cu câteva ore înainte de un concert programat la Toronto, după ce săptămâna trecută anulase deja alte câteva spectacole. Cu toate acestea, în urmă cu șase zile el fusese surprins de paparazzi prin New York, unde a ieșit la restaurant alături de soția sa și câțiva prieteni, și părea să fie OK.

Boala a rezultat în paralizia completă a părții drepte a feței lui Bieber, fapt ce l-a forțat pe acesta să amâne concerte din următorul său turneu.

„E destul de serios, mi-aș dori să nu fie cazul de acest lucru dar evident, corpul meu îmi spune că trebuie să o iau mai ușor. Nu știm cât va dura, dar va fi bine,” a spus starul canadian în video-ul publicat.

Ce este sindromul Ramsay Hunt

Sindromul Ramsay Hunt este o complicație care poate să apară în rândul adulților care au avut varicelă în copilărie, scrie știrileprotv.ro.

Întrebat despre timpul de recuperare, profesorul Wage a adăugat: „Unii oameni [se recuperează] foarte repede – în trei săptămâni – la alți oameni poate dura câteva luni. Deci este foarte imprevizibil.”

„Unii oameni rămân cu boala pe termen lung și există niște efecte care rămân,” a mai spus acesta.

Soți lui Bieber, operată după un AVC

În martie, Hailey Baldwin Bieber le dădea emoţii tuturor celor din familia ei, după ce, în urma unui incident, medicii i-au descoperit un cheag de sânge pe creier. Supermodelul, în vârstă de 25 de ani, a dezvăluit că a fost supusă recent unei proceduri pentru a remedia o gaură în inima sa.

ntervenția chirurgicală suferită de soția lui Justin Bieber a fost necesară pentru a închide o gaură pe care o avea în inimă. Vedeta internațională a ajuns la spital, după ce avea simptome asemănătoare unui accident vascular cerebral. În urma investigațiilor făcute, doctorii au descoperit că aceasta avea un cheag de sânge care se deplasase la creier și i-a provocat un atac ischemic tranzitoriu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton