Homepage  / Articole

Justin Theroux s-a cam săturat de Jennifer Aniston

Justin Theroux s-a cam săturat de Jennifer Aniston

de Redactia Tvmania

La scurt timp după ce s-a scris despre anularea nunții lor, Jennifer Aniston și Justin Theroux au rărit considerabil aparițiile publice împreună. Se pare că cei doi, odată nedespărțiți, ar trece printr-o perioadă dificilă, iar Theroux și-ar dori chiar despărțirea definitivă.

Surse citate de National Enquirer spun că Justin regretă că ar fi dat cu piciorul iubirii vieții lui pentru a trăi cu Jennifer. La vremea când cei doi s-au cunoscut, actorul a fost vrăjit de șarmul ei și de felul cum dădea viață personajului pe platourile de filmare. Acum, după un an de relație, Justin „ar vrea să se întoarcă la vechea lui casă, la vechea lui iubire și la vechea lui viață”.

Ce l-a deranjat pe Theroux

Justin Theroux crede că Jennifer a devenit prea cicălitoare și nu mai este femeia de care s-a îndrăgostit. Sursele spun că Justin a fost forțat de Jennifer să se mute în Los Angeles și încă nu s-a acomodat în noua locuință.

„Justin se gândește serios că ei doi pur și simplu nu sunt compatibili, mai ales atunci când Jennifer îl bate la cap cu nunta și cu adopția unui copil”, a spus o sursă.

Foștii iubiți stau la pândă

Fosta iubită a lui Justin Theroux a sperat în tot acest timp, spun surse apropiate, că Justin și Jennifer nu se vor căsători.„Heidi a sperat mereu că se vor împăca. Ea ar fi sperat în continuare, până în momentul în care cei doi s-ar fi căsătorit”.

Iar, de cealaltă parte, Jennifer Aniston este consolată de fostul ei iubit John Mayer. Cântărețul „nu a uitat-o niciodată pe Jennifer”, ba chiar i-a compus o piesă, „Shadow Days”. La auzul versurilor, actrița din „Friends” a început să plângă și i-a trimis un mesaj lui Mayer, spun surse apropiate citate de publicația mai sus amintită. De atunci, ei au continuat să își scrie, fiind clar că John Mayer „o iubește în continuare pe Jen”.

Ascultă aici piesa „Shadow Days”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=daGcpvxPbCo&ob=av2e[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton