Homepage  / Articole

Prietenii lui Theroux nu o înghit pe Jennifer Aniston

Prietenii lui Theroux nu o înghit pe Jennifer Aniston

de Redactia Tvmania

Justin Theroux a fost avertizat că iubita lui Jennifer Aniston este o vulpiță care fură bărbații altor femei. Mai mult, au ajuns la urechile lui și zvonuri despre sfârșitul tragic al fiecărei relații în care Jen a fost implicată, scrie National Enquirer.

Jennifer a primit multe descrieri răutăcioase, iar Justin le-a ascultat pe toate. Printre ele, a apărut și ideea că Jennifer este obsedată de control și că manageriază până și viața noului ei iubit.

„Jen are o planificare prin care îl poate face pe Justin să devină partenerul ideal, adică o copie a fostului ei soț Brad Pitt”, a spus o sursă citată de National Enquirer.

„Jen nu este ghinionistă numai atunci când vine vorba de relații, este un dezastru în adevăratul sens al cuvântului”, i-a spus un prieten lui Justin Theroux. „Uită-te la episoadele din trecutul ei. Fiecare relație serioasă pe care a avut-o s-a terminat cu lacrimi. Nu contează dacă ea a fost cea părăsită sau dacă ea a dat papucii, este evident că este speriată de moarte acum”, a completat acesta.

„Nu contează că a fost vorba de Brad Pitt, Vince Vaughn, Gerard Butler sau John Mayer, toate relațiile s-au terminat cu o inimă frântă”, a mai spus prietenul lui Justin.

Actrița de 42 de ani, care în prezent joacă în „Șefi de coșmar”, a fost mereu văzută ca o victimă a relațiilor ei ratate. Ea a intrat însă sub lupa presei după ce a început relația cu Justin Theroux (39), care era implicat la acea vreme cuplat (de vreo 14 ani) cu designerul Heidi Bivens.

Se aud clopote de nuntă

Justin și Jennifer s-au întâlnit pe platourile de filmare de la „Wanderlust”, anul trecut, și au devenit practic inseparabili începând din luna mai, spun apropiații lor.

Se pare că Jen ar vrea să se mărite în Cabo San Lucas, Mexic. Ea „vrea să se căsătorească pe plajă, în fața tatălui ei și a câtorva prieteni foarte apropiați precum  Courtney Cox, Sheryl Crowe, Toby și Jennifer Maguire și Chelsea Handler”. Surse citate de revista americană spun că nunta ar putea avea loc în jurul datei de 24 noiembrie, când în Statele Unite se sărbătorește „Thanksgiving”.

Cu toate astea, prietenii lui Justin Theroux îi duc dorul fostei iubite a lui, pe care o descriu ca fiind perechea ideală pentru el. Ei se tem că toată această relație mult mediatizată s-ar putea termina urât și asta i-ar putea frânge inima lui Theroux.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton