Homepage  / Articole

Theroux și Jennifer Aniston vor copii cât mai repede

Theroux și Jennifer Aniston vor copii cât mai repede

de Redactia Tvmania

Proaspăt logodiți, Justin Theroux și Jennifer Aniston fac acum planuri serioase în ceea ce privește mărirea familiei lor. Ei își doresc să aibă copii cât mai repede posibil, iar Jennifer nu s-ar supăra dacă ar avea burtică în ziua în care va îmbrăca rochia de mireasă și va păși înspre altar, scrie femalefirst.co.uk.

Actorul de 41 de ani a cerut-o de soție pe Jennifer Aniston (43) de ziua lui, luna trecută, și i-a spus, imediat ce ea a răspuns afirmativ cererii în căsătorie, că își dorește să aibă copii.

„În noaptea în care a cerut-o de soție, el i-a spus lui Jen că își dorește ca ea să fie mama copilului său. Ea a tot glumit spunând că, într-un scenariu perfect, asta se va întâmpla în ziua nunții… De fapt, ea ar fi încântată oricând s-ar întâmpla să rămână însărcinată; dacă asta înseamnă că ar păși spre altar având burtică de gravidă și ar da noroc cu cidru de mere, atunci așa să fie”, a spus o sursă citată de ediția americană a revistei „OK!”.

„Nu e niciun secret că ea își dorește demult copii, așa că nu vor pierde timpul. Jennifer nu e aeriană; știe că va fi dificil”, a mai spus sursa.

Nunta, cândva în decembrie

Recent, s-a vehiculat faptul că Jennifer ar putea deveni doamna Theroux la sfârșitul acestui an. Cuplul ar plănui o ceremonie romantică în Kenya, înainte de cununia formală care va avea loc în Los Angeles.

„Atât Jen, cât și Justin își doresc o nuntă privată și intimă, iar lor le-ar plăcea să se căsătorească în străinătate. Kenya ar fi o evadare minunat de romantică și ei plănuiesc să aibă parte de un fel de binecuvântare cât timp sunt acolo. Ei ar putea organiza ceva mai formal în L.A. imediat după aceea”, a spus un apropiat al cuplului.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton