Homepage  / Vedete / Vedete străine

Justin Theroux vorbește pentru prima oară despre despărțirea de Jennifer Aniston

Justin Theroux vorbește pentru prima oară despre despărțirea de Jennifer Aniston

de Redactia Tvmania

În februarie, Justin Theroux și Jennifer Aniston ne-au lăsat pe toți cu gura căscată anunțând că divorțează după doar doi ani de căsnicie. Justin Theroux vorbește acum pentru prima dată despre desăprțirea de Jennifer Aniston. 

 

În februarie, Justin Theroux și Jennifer Aniston șocau pe toată lumea anunțând că divorțează după doar doi ani de căsnicie. Anunțul a fost făcut printr-o declarație publică comună. Cei doi nu au vorbit despre motivele separării, însă au declarat că decizia a fost una de comun acord și că vor rămâne prieteni foarte buni, ca și până acum. Se pare că unul dintre principalele motive care a contribuit la despărțirea cuplului a fost neînțelegerea în privința casei în care vor locui. „Justin preferă să locuiască în New York, iar asta reprezentat o problemă uriașă pentru mult timp, mai ales că toți prietenii lui apropiați sunt din NYC”, a declarat o sursă din anturajul fostului cuplu pentru publicația Entertainment Tonight.

Jennifer Aniston a achiziționat o casă modernă în Bel Air, Los Angeles, iar Justin a fost de acord să se mute în colțul opus al țării alături de soția lui, dar se pare că nu a fost deloc fericit acolo. În ciuda iubirii unuia față de celălalt, sursa a mărturisit că neînțelegerile constante dintre cei doi în privința locului în care aceștia locuiesc a adâncit prăpastia dintre cei doi, ceea ce a rezultat în două stiluri de viață extrem de diferite trăite de cei doi. Mai mult, în timpul căsniciei, Justin Theroux a descoperit mesaje de la Brad Pitt pentru Jennifer Aniston.

Într-un interviu acordat New York Times, actorul în vârstă de 47 de ani a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Jennifer Aniston. 

„Partea bună e că a fost poate cea mai elegantă separare, nu a fost niciun pic de animozitate între noi. Nici unul dintre noi nu e mort, nu am aruncat cu topoare unul intr-altul. A fost o despărțire amiabilă. Ne respectăm unul pe altul într-atât încât am făcut procesul să fie cât mai nedureros cu putință“, a spus actorul.

Theroux a spus că despărțirea a fost „sfâșietoare“, dar „numai din cauză că prietenia noastră nu va mai putea fi la fel. Dar prietenia se schimbă și se transformă și suntem mândri de asta.“

Și Jennifer Aniston a vorbit despre divorțul de Justin Theroux într-un interviu actordat revistei InStyle în urmă cu câteva săptămâni: 

„Concepțiile greșite sunt că <> și <> sau că sunt tristă și sufăr. În primul rând nu sufăr, iar în al doilea rând toate astea sunt niște ipoteze necugetate.“

„În încercarea de a reduce orice viitoare speculații, am decis să ne anunțăm despărțirea”, au declarat Jennifer și Justin, pentru JustJared.com la începtul acestui an. „Această decizie a fost mutuală și făcută cu dragoste la finalul anului trecut. Suntem doi prieteni cei mai buni, care au decis să își despartă drumurile și să nu mai formeze un cuplu, însă vom continua să ne prețuim prietenia. În mod normal, am face acest lucru privat, dar pentru că industria bârfelor nu poate rata oportunitatea de a specula și a inventa, am vrut să dezvăluim direct adevărul. Orice altceva este scris despre noi care nu este direct de la noi, este povestea fictivă a altcuiva. Mai mult decât orice, suntem determinați să ne menținem respectul profund și dragostea pe care le avem unul pentru altul”, au declarat cei doi.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton