Homepage  / Vedete străine

Justin Timberlake, reacție surprinzătoare după ce i s-a spus că soția lui seamănă cu Jessica Biel

Justin Timberlake, reacție surprinzătoare după ce i s-a spus că soția lui seamănă cu Jessica Biel
8

de Roxana Mirea,

Justin Timberlake a reacționat după ce i s-a spus că soția lui seamănă cu Jessica Biel. Celebrul artist n-a putut ignora respectivul mesaj și a avut o reacție care i-a surprins pe fanii lui. Iată ce a publicat Justin Timberlake pe rețelele sociale.

Justin Timberlake, după ce i s-a spus că soția lui seamănă cu Jessica Biel

Justin Timberlake știe că este un bărbat norocos când vine vorba de căsnicia sa cu Jessica Biel. Cântărețul în vârstă de 42 de ani s-a amuzat puțin atunci când a răspuns la un comentariu pe care l-a primit pe rețelele sociale, în care utilizatorul a declarat: „Nu știu cine ești, dar prietena ta seamănă cu Jessica Biel. Felicitări!”.

De acum încolo mă voi numi doar ‘Iubitul Jessicăi Biel’”, a scris Timberlake în dreptul unui videoclip hazliu de pe TikTok, în care se uită la cameră și murmură „Da” în mod repetat ca răspuns la comentariu, potrivit ET.

@justintimberlake Replying to @David ♬ original sound – Justin Timberlake

Timberlake și Biel s-au căsătorit în octombrie 2012, după aproximativ cinci ani de relație. Împreună au doi fii: Silas, în vârstă de 8 ani, și Phineas, în vârstă de 2 ani. Cuplul a dezvăluit recent că și-au reînnoit jurămintele în onoarea celei de-a 10-a aniversări.

Jessica Biel And Justin Timberlake Welcome Their Second ChildIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

La începutul acestui an, Justin Timberlake i-a făcut o frumoasă declarație de dragoste soției sale într-o postare dulce cu ocazia celei de-a 41-a aniversări a acesteia. „Lăsați-mă să vă spun despre acestă ființă… este cea mai dură, mai grațioasă și mai superbă parteneră de VIS pe care mi-aș fi putut dori-o vreodată”, a scris el. „Și astăzi este ziua ei de naștere! Mă bucur atât de mult că te-ai născut, dragostea mea. Sunt atât de norocos că ai ales să faci acest lucru, care se numește viață, cu mine. Te iubesc până la lună și înapoi.”

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton