Homepage  / Articole

Justin Timberlake nu are binecuvântarea socrilor

Justin Timberlake nu are binecuvântarea socrilor

de Redactia Tvmania

Justin Timberlake şi Jessica Biel se pregătesc pentru nunta care va avea loc în această vară, însă părinţii actriţei nu sunt de acord cu viitorul lor ginere.

Jessica Biel (30 de ani) l-a iertat deja pe Justin Timberlake (31 de ani) pentru presupusa infidelitate de anul trecut. Pe de altă parte, părinţii ei nu sunt dispuşi să-l lase să scape aşa uşor, anunţă usmagazine.com.

O sursă, citată de revista americană US Weekly, susţine că părinţii actriţei, Jonathan şi Kimberly Biel, n-au uitat cât de mult a suferit Jessica Biel anul trecut, când s-a despărţit de Justin Timberlake.

Cuplul a petrecut de curând cinci zile în Italia pentru a căuta o locaţie de nuntă.

Justin Timberlake a încercat în zadar să-şi cucerească viitorii socri. El a luat de mai multe ori masa cu părinţii logodnicei sale şi i-a îngropat în cadouri. În plus, cântăreţul i-a oferit un loc de muncă lui Justin, fratele mai mic al actriţei.

În schimb, Justin Timberlake refuză să-şi vândă bârlogul de burlac, chiar dacă Jessica Biel îl lasă să-şi construiască un spaţiu numai al lui în noua lor casă.

Părinţii actriţei consideră că nu aşa ar trebui să se comporte un bărbat care este pregătit să-şi întemeieze o familie, a mai explicat sursa.

Justin Timberlake a cerut-o în căsătorie pe Jessica Biel în timpul vacanţei de Crăciun.

La începutul acestei luni, Jessica Biel a intrat în conflict cu mama lui Justin Timberlake din cauza organizării nunţii.

În cele din urmă, Justin Timberlake a convins-o pe Jessica să facă o nuntă mare.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton