Homepage  / Ultimul număr

Justin Timberlake şi Mila Kunis au o „Prietenie cu folos”

Justin Timberlake şi Mila Kunis au o „Prietenie cu folos”

de Redactia Tvmania

„Prietenie cu folos” e o comedie romantică reuşită, dar nu memorabilă, care se ridică deasupra multor eforturi de gen din ultimii ani.

Acum 22 de ani, Harry şi Sally ne demonstrau că un bărbat şi o femeie nu pot fi prieteni şi atât: sexul se va interpune mereu între ei. Axioma a fost întărită în serialul „Seinfeld” (la care pelicula de faţă face vreo două trimiteri), când Jerry şi Elaine îşi pun în pericol prietenia când încep să se culce împreună.

Recent, trei filme au spus aceeaşi poveste: „Dragoste şi alte dependenţe”, „Fără obligaţii” şi pelicula de faţă, „Prietenie cu folos”. În plus, americanii văd acum la TV şi un serial numit „Friends with Benefits”, despre un grup de prieteni din Chicago care au probleme sentimentale.

Pe un teren atât de bătătorit de comediile romantice, cel din urmă film reuşeşte să distreze privitorul de la prima secvenţă şi să fie simpatic în ciuda clişeelor pe care le bifează încercând să le ia în râs.

Protagoniştii poveştii sunt Dylan (Justin Timberlake) şi Jamie (Mila Kunis). El e art director al unui blog din Los Angeles, ea e specialist în recrutări în New York, angajată să-l convingă să accepte o slujbă la o revistă celebră de aici.

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton