Homepage  / Articole

Justin Timberlake şi Mila Kunis, scandal pentru nimic

Justin Timberlake şi Mila Kunis, scandal pentru nimic

de Redactia Tvmania

Mila Kunis şi Justin Timberlake au o explicaţie pentru scandalul început săptămâna trecută, scrie People. Pozele compromiţătoare nu au fost de fapt adevărate, susţin starurile din "Friends with Benefits".

Informaţiile cu privire la starurile din „Prietenie cu folos”, care au pe telefoanele lor mobile mai multe poze în care apar în ipostaze intime sunt „în totalitate false”, au declarat reprezentanţii ambilor actori.

„Domnul Timberlake şi domnişoara Kunis nu au schimbat niciodată între ei mesaje sau e-mail-uri. Faptul că a existat o corespondenţă nepotrivită între cei doi este total fals”, au spus reprezentanţii actorilor prin intermediul unui comunicat.

Joi, site-ul TMZ.com a scris că Mila Kunis a fost victima unor hackeri, care au furat de pe telefonul ei mai multe poze indecente. Printre ele s-ar fi aflat şi una în care Kunis se afla în cadă, iar Timberlake era gol în pat.

„Am vrea să confirmăm faptul că fotografia domnişoarei Kunis nu a fost furată de pe telefonul ei, ci de pe un cont de e-mail inactiv, care nu a mai existat de 3 ani. În legătură cu celelalte fotografii, ele nu au fost schimbate între cei doi actori”, scrie în comunicat.

Kunis şi Timberlake vor cere ajutorul în instanţă pentru a descoperi cine este în spatele furtului de poze. Tot săptămâna trecută, Scarlett Johansson a căzut şi ea victimă furtului de fotografii de pe telefonul mobil.

Gurile rele spun că tot scandalul a fost plănuit tocmai pentru a promova filmul în care joacă cei doi.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton