Homepage  / Seriale turceşti

Kadir din „Totul pentru familia mea” a plecat de la Kanal D, dar îl putem vedea la Netflix

Kadir din „Totul pentru familia mea” a plecat de la Kanal D, dar îl putem vedea la Netflix
5

de Roxana Mirea,

Fanii serialului „Totul pentru familia mea” (în original “Kardeşlerim”), difuzat de Kanal D, sunt devastați după ce Halit Özgür Sari, cel care îl interpretează pe Kadir, a fost scos din distribuție. Kadir a încetat din viață în serial, iar fanii au lăcrimat, cu siguranță, în fața scenei în care acesta s-a reîntâlnit cu părinții lui.

Kadir din „Totul pentru familia mea” a plecat de la Kanal D

Halit Özgür Sari, cel care îl interpretează pe Kadir, în serialul turcesc de la Kanal D „Totul pentru familia mea”, a fost scos din distribuție, după ce personajul său a suferit o moarte tragică. Melisa, interpretată de Damlasu İkizoğlu, a ieșit și ea din poveste odată cu Kadir. Pierzându-și fratele, Asiye își caută alinarea în brațele lui Doruk. Așadar, publicul va fi foarte fericit că acest duo revine pe ecran cu scene de dragoste. Iubirea personajelor Asiye și Doruk va deveni din nou mai puternică.

Dispariția lui Halit din serialul turcesc s-a întâmplat la doar un an de la începutul filmărilor. La scurt timp, s-a aflat în presa din Turcia faptul că tânărul actor a început filmările pentru un alt proiect de televiziune, intitulat „Gizli Saklı” și astfel fanii s-au gândit că acesta a fost de fapt motivul pentru care Halit a fost nevoit să renunțe la rolul din „Totul pentru familia mea”. Și tot anul trecut, actorul a fost cooptat și în serialul „İbrahim Selim île Bu Gece”, dar și într-un proiect realizat pentru platforma Netflix, intitulat „Özel Ders” / „Private Lesson”.

kadir-din-totul-pentru-familia-mea-a-plecat-de-la-kanal-d-dar-il-putem-vedea-la-netflix-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Halit Ozgur Sarı joacă în filmul „Private Lesson” de pe Netflix

Potrivit informațiilor oficiale ale platformei digitale Netflix, filmul „Private Lesson”, cu Bensu Soral și Halit Ozgur Sarı, a avut peste 9 milioane de ore de vizionare în cea de-a doua săptămână de difuzare, ocupând locul 3 în topul mondial al filmelor care nu sunt în limba engleză de pe platformă. Filmul a fost în topuri în 50 de țări din întreaga lume, scrie presa din Turcia.

În film, Bensu Soral o interpretează pe Azra, care, dându-se drept meditator particular, îi antrenează în secret pe studenți pentru a-și atinge obiectivele în viață și în dragoste, dar nu fără a întâmpina obstacole. Halit Ozgur Sarı joacă rolul lui Burak.

Halit Özgür Sari și Sinem Unsal s-au despărțit

Halit s-a născut în urmă cu 29 de ani, la Istanbul, a făcut Facultatea de Economie, după care a luat lecții de actorie de la actrița Esra Kızıldoğan (Müge din “Fiica ambasadorului”). A lucrat mulți ani ca model, iar în 2018 a primit primul său rol într-un serial, în producția de epocă “Diriliş: Ertuğrul”. Ulterior a interpretat personajul Arif în serialul de la Netflix, “The protector”.

Cel mai recent proiect tv al său este un serial de comedie romantică difuzat anul acesta de Fox Turcia, „Gizli Saklı” („Confidențial”). Producția, în care face pereche cu Sinem Ünsal („Doctorul minune”), nu a avut însă prea mare succes, fiind anulată după 8 episoade. La filmările acestui serial, Halit și Sinem s-au îndrăgostit și au început o relație amoroasă. Totuși, povestea lor de dragoste s-a destrămat recent, scrie presa din Turcia.

Despre ce este vorba în serialul „Totul pentru familia mea”

„Totul pentru familia mea” (în original “Kardeşlerim”) a avut premiera în țara de origine la postul Atv în februarie 2021, iar pe 3 septembrie 2022 a debutat cel de-al treilea sezon.

Intriga puternică, răsturnările de situaţie și interpretarea actoricească sunt atuurile acestui serial care a cucerit audiența din Turcia. În prim-plan se află Kadir (Halit Özgür Sari), un tânăr în vârstă de 19 ani, care devine protectorul celor 3 frați săi, Ömer (Bilal Yigit Koçak), Asiye (Su Burcu Coskun) și micuța Emel (Aylin Akpinar), după ce părinții lor mor în condiții suspecte. În spatele acestei tragedii se află maleficul Akif Atakul (Celil Nalçakan), cel care nu le va da pace celor patru frați.

Kadir este dispus să îşi dea viaţa pentru fraţii lui. Singurul lui scop este să le susţină acestora educaţia şi să le facă existenţa mai frumoasă pentru că de multe ori ajung să trăiască în condiţii improprii. Iubirea pe care şi-o poartă şi amintirea vie a părinţilor îi vor ajuta pe fraţi să treacă prin toate încercările. Serialul prezintă și poveștile de iubire dintre Kadir și Melisa (Damlasu İkizoğlu) și dintre Asiye și Doruk (Onur Seyit Yaran), fratele Melisei.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton