Homepage  / Vedete străine

Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford, are un nou iubit. Actorul a avut o relație și cu fiica lui Johnny Depp

Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford, are un nou iubit. Actorul a avut o relație și cu fiica lui Johnny Depp
9

de Roxana Mirea,

Kaia Gerber are un nou iubit, după despărțirea de Jacob Elordi. Părinții modelului, Cindy Crawford și Rande Gerber, sunt de acord cu relația fiicei lor, chiar dacă între Kaia și actualul iubit există o diferență de 10 ani. Actorul în cauză a avut o relație de scurtă durată cu fiica lui Johnny Depp, Lily-Rose Depp.

Kaia Gerber are un nou iubit

Kaia Gerber, în vârstă de 20 de ani, are un nou iubit, după ce relația ei cu Jacob Elordi s-a destrămat. În momentul de față, fiica lui Cindy Crawford are o relație cu actorul Austin Butler, în vârstă de 30 de ani.

Sunt împreună de puțin timp. Kaia crede că Austin este un drăguț. Se distrează foarte mult împreună, în timp ce se cunosc reciproc”, a declarat o sursă pentru Page Six.

Părinții ei, Cindy Crawford și Rande Gerber, „suțin relația și vor doar să o vadă fericită pe Kaia”, a adăugat sursa. Nu este prima dată când se vorbește despre relația actorului cu modelul. Ei bine, încă de la mijlocul lunii decembrie, au apărut zvonuri referitoare la o relație de iubire între Kaia Garber și Austin Butler. Cei doi au fost surprinși, la acea dată, plecând împreună de la un curs de yoga în Los Angeles. Apoi, ei au fost văzuți în timp ce mergeau la un aeroport pentru a pleca într-o vacanță de sărbători.

“High Fidelity” New York Premiere-NYCIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cu cine a mai fost împreună Austin Butler

Kaia Gerber și Jacob Elordi, în vârstă de 24 de ani, s-au despărțit în luna noiembrie, după un an de relație. În timp ce Kaia nu a vorbit despre despărțire, Jacob a declarat în decembrie, pentru revista Men’s Health, că „a învățat atât de multe” de la fosta lui iubită despre cum să facă față faimei.

Se descurcă minunat în public”, a spus Elordi, care a fost văzut de atunci cu fiica lui Lori Loughlin, Olivia Jade Giannulli, despre Kaia.

În ceea ce îl privește pe Austin Butler, acesta a avut anterior o relație cu Vanessa Hudgens, actrița din „High School Musical”. Cei doi s-au despărțit în ianuarie 2020, după aproape nouă ani de relație. De asemenea, actorul a mai avut o relație de scurtă durată și cu fiica lui Johnny Depp, Lily-Rose Depp, vara trecută.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton