Homepage  / Vedete străine

Kaley Cuoco, actrița din Teoria Big Bang, a născut o fetiță! Primele imagini cu micuța

Kaley Cuoco, actrița din Teoria Big Bang, a născut o fetiță! Primele imagini cu micuța
6

de Roxana Mirea,

Kaley Cuoco, actrița din „Big Bang Theory” / „Teoria Big Bang”, a născut o fetiță perfect sănătoasă. Ea și partenerul ei, Tom Pelphrey, au devenit părinți și trec prin clipe unice. De asemenea, Kaley Cuoco a publicat și primele imagini cu fetița.

Kaley Cuoco a născut o fetiță

Kaley Cuoco, actrița din „Big Bang Theory” / „Teoria Big Bang”, a născut, iar ea și iubitul ei, Tom Pelphrey, sunt fascinați de fetița lor. Vedeta de la „Flight Attendant” a intrat sâmbătă pe Instagram și a anunțat că fiica ei, Matilda Carmine Richie Pelphrey, s-a născut joi, 30 martie. În postarea sa, Kaley Cuoco a împărtășit mai multe fotografii, care o includ pe proaspăta mămică ținând-o în brațe pe micuță. Iubitul ei, Tom Pelphrey, este văzut, de asemenea, împreună cu bebelușa.

3-30-23. Faceți cunoștință cu Matilda Carmine Richie Pelphrey, noua lumină a vieții noastre! Suntem nespus de fericiți și recunoscători pentru acest mic miracol”, a scris ea în descriere, la postarea sa. „Mulțumim medicilor, asistentelor, familiei și prietenilor care ne-au ajutat enorm în ultimele zile. Suntem binecuvântați mai presus de orice. Tom Pelphrey, nu credeam că mă pot îndrăgosti și mai mult de tine, dar am făcut-o.”

În octombrie, actrița din „Teoria Big Bang” a dezvăluit că este însărcinată. „Baby girl Pelphrey vine în 2023. Suntem mai mult decât binecuvântați și fericiți peste măsură”, a scris atunci Cuoco, în vârstă de 36 de ani. Cu câteva luni mai devreme, în luna mai, Cuoco părea să confirme povestea de dragoste cu Pelphrey, când a împărtășit fotografii cu ei împreună pe Instagram.

80th Golden Globe Awards – 2023 ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

În septembrie 2021, ea a anunțat că s-a despărțit de fostul ei iubit, Karl Cook, cu care s-a căsătorit în iunie 2018. Anterior, ea a fost căsătorită cu jucătorul de tenis Ryan Sweeting din 2013 până în 2016.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton