Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kaley Cuoco este însărcinată pentru prima oară. Actrița din „Teoria Big Bang” a anunțat vestea într-un mod original

Kaley Cuoco este însărcinată pentru prima oară. Actrița din „Teoria Big Bang” a anunțat vestea într-un mod original
13

de Andra Stana,

Kaley Cuoco va deveni mamă pentru priam oară. Actrița din „Big Bang Theory” / „Teoria Big Bang” a anunțat, marți, prin intermediul unei postări online, că așteaptă primul ei copil - o fetiță - cu iubitul Tom Pelphrey.

„Baby girl Pelphrey vine în 2023. Suntem mai mult decât binecuvântați și fericiți peste măsură”, a scris Cuoco, 36 de ani, alături de o serie de fotografii cu cei doi, adăugând: „Te iubesc @tommypelphrey !!!”

În unele dintre fotografii, viitorii părinți țineau în mână un tort alb cu glazură roz aprins în mijloc, după ce au aflat că vor avea o fiică.

Într-o altă imagine, starul din „Ozark”, în vârstă de 40 de ani, mângâia ușor burtica în creștere a lui Cuoco, în timp ce aceasta își făcea un selfie în oglindă.

Sursa foto: instagram.com

Tot pe Instagram, Cuoco a împărtășit și fotografii cu cei doi alegând haine pentru bebeluși și arătându-și noile căni „tata urs” și „mama urs” asortate, scriu cei de la pagesix.com.

Pelphrey a împărtășit, de asemenea, unele dintre instantanee pe Instagram-ul său, scriind: „Și apoi a fost și MAI BUN. Te iubesc mai mult ca niciodată @kaleycuoco”.

Unii dintre prietenii celebri ai vedetei de la „Meet Cute” s-au grăbit să felicite cuplul în secțiunea de comentarii.

„Ei bine, FELICITĂRI”, a scris colega de scenă din „Flight Attendant”, Sharon Stone, adăugând: „Este minunat să vă văd pantaloni fericiți.”

„Sunt atât de fericită pentru voi!!!”, a adăugat Lacey Chabert.

„YAY!!!!!!!!!!!”, a completat și Lisa Rinna, vedeta din „The Real Housewives of Beverly Hills”.

Cuoco a anunțat că ea și Pelphrey se întâlnesc în luna mai, când a postat pe Instagram câteva fotografii îndrăgite cu ea și actorul. La scurt timp după aceea, și-au făcut debutul pe covorul roșu la ediția din 2022 a Premiilor Emmy, unde au dat dovadă de mult PDA.

Kaley Cuoco: „Când l-am întrebat pe Tom, a fost dragoste la prima vedere”

Actrița l-a întâlnit pe Pelphrey la premiera sezonului 4 al serialului său de pe Netflix, în aprilie, și a fost instantaneu cucerită.

„Când l-am întâlnit pe Tom, a fost absolut dragoste la prima vedere”, a declarat Cuoco pentru „Extra” luna trecută. Ea a continuat: „A fost ca și cum îngerii au început să cânte. Eram ca și cum, ‘Aleluia’. A fost foarte magic. … A fost perfect”.

Ea a continuat spunând că, dacă s-ar fi întâlnit mai devreme, poate că nu ar fi fost în starea de spirit potrivită pentru a se angaja pe deplin în relația lor.

Kaley Cuoco  este însărcinată pentru prima oară. Actrița din „Teoria Big Bang” a anunțat vestea într-un mod originalIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Anul trecut a fost un an greu. L-am întâlnit pe Tom anul acesta și mi-a luat mult timp să mă uit… în mine și să realizez că trebuie să îmi dau seama de anumite lucruri și am făcut multă terapie și reflecție asupra mea, l-am întâlnit pe Tom la momentul potrivit.”

Deși cei doi își întemeiază o familie împreună, actrița – care a divorțat de două ori – spune că nu intenționează să se mai căsătorească vreodată și că ar prefera „o relație de lungă durată sau un parteneriat”.

Cuoco a fost căsătorită cu Karl Cook din 2018 până în 2021. Înainte de asta, ea a fost căsătorită cu fostul jucător de tenis Ryan Sweeting din 2013 până în 2016.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton