Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kaley Cuoco și-a refăcut viața după divorț. Cum arată noul iubit celebru al actriței din „The Flight Attendant”

Kaley Cuoco și-a refăcut viața după divorț. Cum arată noul iubit celebru al actriței din „The Flight Attendant”

de Andra Stana,

Kaley Cuoco trăiește o nouă poveste de dragoste, după divorțul de cel de-al doilea soț. Starul din „The Flight Attendant” și „Big Bang Theory” a apărut pentru prima oară în public alături de noul ei iubit. Cine este Tom Pelphrey.

Kaley Cuoco și Tom Pelphrey au părut îndrăgostiți la prima lor apariție publică împreună. Dacă numele noului iubit al vedetei de la HBO Max vă sună cunoscut, nu vă înșelați deloc. Pelphrey joacă în serialul „Ozark”, de la Netflix.

Cuoco, în vârstă de 36 de ani, și Pelphrey, în vârstă de 39 de ani, au fost văzuți ținându-se de mână în timp ce urmăreau un eveniment de pe Hollywood Walk of Fame, luni, 23 mai, scrie pagesix.com.

La un moment dat, starul din „Ozark” a atins-o cu dragoste pe Cuoco pe braț în timp ce amândoi râdeau.

Kaley Cuoco și-a confirmat noua relație

Actrița din „Flight Attendant” și-a confirmat idila la începutul acestei luni cu o postare pe Instagram.

„Viața în ultima vreme ♥️🌲 🐾 💫 soarele se sparge printre nori, raze de aur alunecând în ochii și inima mea, raze de galben pentru a sparge griul”, a scria actrița în descrierea seriei de fotografii. Printre imagini se afla inclusiv una în care Pelphrey a fost văzut sărutând-o pe Cuoco pe obraz.

În aceeași zi, Pelphrey a postat și el pe Instagram. El a împărtășit mai multe fotografii cu noua lui iubită.

Pelphrey este prima relație serioasă a lui Cuoco de când s-a despărțit de soțul ei, Karl Cook, în septembrie 2021, după trei ani de căsnicie.

„În ciuda unei iubiri și a unui respect profund unul pentru celălalt, ne-am dat seama că drumurile noastre actuale ne-au dus în direcții opuse”, au spus ei într-o declarație comună la vremea respectivă.

Ea a mai fost căsătorită anterior cu jucătorul de tenis Ryan Sweeting. Mariajul lor a durat doar trei ani, cei doi divorțând în 2016.

În timp ce Cuoco este fericită și îndrăgostită din nou, ea nu are planuri de a se căsători vreodată cu Pelphrey.

„Nu mă voi mai căsători niciodată”, a declarat actrița din „Big Bang Theory” în interviul acordat în aprilie 2022 revistei Glamour. „Mi-ar plăcea să am o relație de lungă durată sau un parteneriat. Dar nu mă voi mai căsători niciodată. În niciun caz. Poți pune asta literalmente pe copertă”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton