Homepage  / Vedete româneşti

Kamara, gest surprinzător după ce Ionuț Iftimoaie a fost dat în judecată. „Jocul s-a încheiat pentru noi”

Kamara, gest surprinzător după ce Ionuț Iftimoaie a fost dat în judecată. „Jocul s-a încheiat pentru noi”
9

de Roxana Mirea,

Ionuț Iftimoaie a părăsit competiția Survivor România 2023 din motive personale. Recent, s-a aflat că fostul kickboxer a plecat din emisiunea de la Pro TV din cauza faptului că se află în niște procese cu un dezvoltator imobiliar. Recent, Kamara i-a trimis un mesaj surprinzător lui Ionuț Iftimoaie după ce a aflat cu ce probleme se confruntă acesta.

Kamara, după ce Ionuț Iftimoaie a fost dat în judecată

Kamara și Ionuț Iftimoaie au avut mai multe conflicte la Survivor România 2023 și au plecat certați din Republica Dominicană. Chiar dacă pe traseu au dat tot ce au putut mai bun, în tabără nu s-au înțeles deloc bine. Kamara și Ionuț Iftimoaie au revenit în țară cu același avion. Kamara a fost eliminat, iar fostul kickboxer a părăsit competiția din cauza unor motive pe care nu le-a dezvăluit atunci. Recent, s-a aflat că Ionuț Iftimoaie a părăsit Survivor România 2023 după ce un dezvoltator imobiliar l-a dat în judecată pentru că mall-ul pe care sportivul l-a construit în Bacău nu ar respecta distanța legală față de blocurile sale, potrivit Cancan.

După ce a aflat cu ce probleme se confruntă Ionuț Iftimoaie, Kamara i-a transmis un mesaj de încurajare, gest total neaștepat având în vedere conflictele dintre ei de la Survivor România 2023.

„La Survivor, între mine și Ionuț Iftimoaie a fost adversitate, și nicicum animozitate. Aș vrea să plecăm de la această premisă. A fost un joc, în care fiecare a luptat pentru a câștiga. Jocul s-a încheiat pentru noi, deci povestea s-a terminat. Îl susțin pe Ionuț Iftimoaie, în viața de zi cu zi este un om corect, care nu știu să fi făcut vreo faptă de alt tip. Are coloană vertebrală, a luptat mereu corect în viața lui. (…)

Este un fost sportiv care știe ce înseamnă disciplina și nu cred că ar risca să facă ceva nelalocul lui. Mi-a povestit puțin despre proiectul pe care l-a făcut și sper, din inima mea, să treacă peste acest moment, el și familia lui. Iar apoi să ne revedem cu bine”, a declarat Kamara pentru Cancan.

Ionuț Iftimoaie, adevărul despre plecarea de la Survivor România 2023. Ce s-a întâmplat cu mama luiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ionuț Iftimoaie, dat în judecată de un dezvoltator imobiliar

Ionuț Iftimoaie a fost dat în judecată de un dezvoltator imobiliar. Acesta susține că sportivul nu a respectat mai multe reguli. Dezvoltatorul impobiliar susține că fostul concurent de la Survivor nu a respectat distanța dintre clădiri și nu are nici autorizație de incendiu. Pe de altă parte, Ionuț Iftimoaie spune că bărbatul este supărat că a dezvoltat un centru comerial la ieșirea din Bacău.

Firma lui Daniel Adobriței a ridicat niște blocuri lângă mall-ul meu, blocuri care nu mai au autorizație de construcție din 2007, cred. Nu sunt finalizate, nu sunt recepționate, ei au firma în faliment. Sunt foarte supărați că eu am dezvoltat un centru comercial la ieșirea din oraș. Distanțele sunt cele legale. Clădirea respectivă nu a suferit niciun fel de modificare față de cum a fost proiectul, iar legat de funcționarea fără autorizație de securitate la incendiu, aceasta a fost verificată, a fost amendată pentru asta, este în curs de obținere a autorizației, este contract semnat cu firma pentru a face chestia asta, așa cum sunt foarte, foarte multe clădiri, inclusiv de-ale statului, care în momentul de față funcționează fără această autorizație. Legea a permis ca până în decembrie 2022 să se funcționeze pe baza unei declarații pe propria răspundere”, a explicat Ionuț Iftimoaie.

Dacă este găsit vinovat, Iftomoaie ar risca de la doi până la cinci ani de închisoare și va fi nevoit să demoleze centrul comercial ridicat, potrivit unica.ro.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton