Homepage  / Știri / Televiziune

Kanal D a achiziționat ultimul serial al lui Demet Özdemir. Când va fi difuzat

Kanal D a achiziționat ultimul serial al lui Demet Özdemir. Când va fi difuzat

de Redactia Tvmania

Kanal D România a achiziționat cel mai nou serial turcesc „Doğduğun Ev Kaderindir”/„My home, my destiny”, tradus „Prizoniera destinului”, care îi are în rolurile principale pe actorii Demet Özdemir („Camera 309”, „Vis de iubire”) și Ibrahim Celikkol, pe care îl ştiţi din „Iffet” şi „Vieţi la răscruce”.

 

Vestea a fost dată de platforma Dilzah pe rețelele de socializare, unde s-a precizat că producția a fost achiziționată de mai multe posturi TV și va fi difuzată în Spania, India, Africa de Sud, Serbia, Georgia, Albania, Macedonia, dar și de România, de postul Kanal D. Potrivit comunicatului transmis de Kanal D România, serialul va intra în grila de programe în această iarnă. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Dizilah (@dizilah)


 

Bazat pe o poveste inspirată din realitate, serialul redă viața lui Zeynep (Demet Ozdemir), o fată care se naște într-o familie săracă și are puține oportunități în viață. Tatăl ei este alcoolic, mama ei are un caracter slab, iar fratele ei moare din cauza lipsei tratamentului medical. Norocul ei se schimbă atunci când familia în care mama lui Zeynepp este angajată menajeră se oferă să o adopte pe tânăra fată. Părinții ei sunt de acord, în speranța de a-i oferi fiicei lor o viață mai bună. Va învăța, va fi iubită și va fi înconjurată de lucruri frumoase; dar va purta întotdeauna în suflet un sentiment de neapartenență.

Inocenta Zeynep se transformă și ajunge să devină o tânără inteligentă, educată și frumoasă, logodită cu un bărbat de vis din vârful societății. Cu toate acestea, viața de basm a lui Zeynepp se va prăbuși atunci când apare mama ei biologică, care va căuta să recâștige controlul asupra vieții fiicei sale și să o aducă înapoi în casa în care s-a născut.

Telespectatorii îi vor recunoaște în distribuție pe câțiva actori care jucat în producții de succes difuzate de Kanal D. Engin Hepileri (personajul Faruk) a apărut în „Dragoste și secrete” (rolul Uygar); Senan Kara (Nermin – mama adoptivă a lui Zeynep în acest serial) a jucat în „Patria mea ești tu”, în rolul Veronica Papadopoulos. 

Filmările pentru această producție, la care se va face și sezonul 2, au loc încă din 2019 și au avut o pauză din cauza pandemiei.

Pe Demet Ozdemir o puteți urmări în fiecare seară, de la ora 21.00, în serialul „Camera 309”, difuzat de Pro 2.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton