Homepage  / Știri / Televiziune

Kanal D a anunțat finala emisiunii „Puterea dragostei”. Andreea Mantea renunță la show

Kanal D a anunțat finala emisiunii „Puterea dragostei”. Andreea Mantea renunță la show

de Redactia Tvmania

După luni de zile în care concurenții au trăit momente încărcate de emoții, tensiuni, surprize, cel de-al doilea sezon „Puterea Dragostei" se apropie de final. Pe 26 iulie, telespectatorii Kanal D vor afla cine va fi marele câștigător

 

              „Pe masură ce ne apropiem de marea finală, emoțiile, tensiunile cresc, cum e și firesc. Am trecut, alături de concurenți, printr-o mulțime de stări sufletești, m-am atașat de ei. Am suferit odată cu ei, m-am bucurat atunci când ei au avut motive să fie fericiți. Am asistat și la izbucniri ale orgoliilor, la dezămagiri, pentru că e omenește să treci și prin așa ceva. Pe 26 iulie vom afla deznodământul, sunt extrem de emoționată și eu în asteptarea marii finale„, a spus Andreea Mantea.

 

            Pregătirile pentru următorul sezon „Puterea Dragostei” au intrat deja în linie dreaptă, iar telespectatorii vor avea parte de surprize uriașe. Cel de-al treilea sezon al show-ului va fi prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu, vedeta care a devenit cunoscută publicului după ce a fost concurentă în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”, a prezentat, alături de Victor Slav, show-ul „Îmi place dansul!” și a fost realizatoarea și prezentatoarea rubricii „Secrete între fete”, din cadrul „Teo Show”, la Kanal D.

 

            „Sunt foarte fericită să fac parte din acest show extraordinar, Puterea Dragostei; sunt nerăbdătoare să îi cunosc pe concurenți, să intru in atmosfera de la filmări. Va fi o provocare frumoasă pentru că e vorba despre dragoste, despre oameni care își caută sufletul pereche. Sper să le port noroc concurenților!„, a spus Cristina Mihaela Dorobanțu.

 

            După prezentarea a două sezoane „Puterea Dragostei”, Andreea Mantea se va întoarce acasă, împreună cu fiul său David, care a fost alături de îndrăgita vedetă, în Turcia, pe perioada filmărilor.

 

            „A fost o perioada foarte intensa pentru mine. A fost dificil in perioada pandemiei pentru ca mi-a fost imposibil sa ma intorc acasa, sa imi vad familia, prietenii. Acum imi doresc sa petrec cat mai mult timp cu ei, abia astept sa revin in Romania! Pe cat de tare mi-au umplut sufletul fericirea si trairile concurentilor, pe atat de tare imi doresc si abia astept sa imi vad copilul bucurandu-se alaturi de bunici si de prietenii lui din Romania„, a declarat vedeta Kanal D.

 

Emisiunea poate fi urmarita de luni pana vineri, in intervalele 11:00 -12:00 si 17:00-19:00, si sambata si duminica, in intervalele 16:00 -18:00 si 19:00-20:00. Marea Finala „Puterea Dragostei”, va fi difuzata, duminica, 26 iulie, la Kanal D!

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton