Homepage  / Seriale / Televiziune

Kanal D a cumpărat un nou serial turcesc: „Zümrüdüanka”, cu Alp Navruz și Ceren Yilmaz. Va fi difuzat și în România

Kanal D a cumpărat un nou serial turcesc: „Zümrüdüanka”, cu Alp Navruz și Ceren Yilmaz. Va fi difuzat și în România

de Redactia Tvmania

Kanal D a cumpărat un nou serial turcesc și va fi difuzat curând inclusiv în România. Informația a fost făcută publică de distribuitorul internațional al serialului, Global Agency, pe site-ul oficial. Serialul „Zümrüdüanka”, având titlul internațional „The Phoenix”, a fost cumpărat în România, Israel și Macedonia.

Serialul turcesc „Zümrüdüanka”, cu Alp Navruz și Ceren Yilmaz în rolurile principale, a fost cumpărat și va fi difuzat curând inclusiv în România, anunță distribuitorul Global Agency. Producția a fost cumpărată de Kanal D în România, Dori Media în Israel și Sitel în Macedonia de Nord.

Drama a fost lansată în ianuarie 2020 la postul FOX Turcia și s-a terminat în ianuarie anul acesta. A avut două sezoane și 26 de episoade originale, adică un total de 84 de ore de emisie.

Având titlul internațional „The Phoenix”, serialul „Zümrüdüanka”, o producție Pastel Film, este povestea unei iubiri care renaște în ciuda a numeroase piedici, avându-i în rolurile principale pe Alp Navruz și Ceren Yilmaz. Aceștia sunt doi tineri, Serhat și Zumrut, care se iubesc în secret în ciuda faptului că ea e o fată simplă, crescută într-o familie obișnuită, iar el este moștenitorul unei familii bogate.

Filmările au fost făcute în ținutul superb al Cappadociei. Ca de obicei în serialele turcești, producătorii promit o distribuție talentată, o poveste de dragoste captivantă, dar și numeroase răsturnări de situație.

„Suntem mândri că suntem parteneri de distribuție pentru Fox și abia așteptăm să vedem succesul serialului lor „The Phoenix”. Cappadocia este o zonă superbă, mistică. Cred că telespectatorii vor fi foarte interesați”, a declarat Izzet Pinto, fondatorul și CEO pentru Global Agency.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton