Homepage  / Știri / Televiziune

Kanal D a dat startul înscrierilor pentru următorul sezon „Puterea dragostei”. Care e marea noutate

Kanal D a dat startul înscrierilor pentru următorul sezon „Puterea dragostei”. Care e marea noutate
7

de Andra Stana,

„Puterea dragostei”, sezonul 5, aduce o surpriză pentru fanii show-ului. Kanal D a anunțat că filmările vor fi realizate în România și nu în Turcia, ca până acum. Iată cine se poate înscrie la casting.

Ce e nou în sezonul 5 din „Puterea dragostei”

Emisiunea „Puterea dragostei” se mută într-o casă nouă, în București. Un nou sezon al show-ului se pregătește la Kanal D. Cel de-al cincilea sezon „Puterea Dragostei” le va aduce de această dată telelespectatorilor „o experiență unică, total diferită de ce au văzut până acum, pentru că în casa cea nouă, din București, doar iubirea îi va ghida pe concurenți”.

Într-un comunicat de presă al Kanal D, se arată că „provocările prin care vor trece aceștia (concurenții, n.r.) vor fi uriașe, emoțiile intense, specifice dragostei nu vor lipsi”. În sezonul 5 „Puterea dragostei”, show prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu, atmosfera prietenoasă îi va ajuta pe concurenți să întâmpine toate aceste trăiri cu empatie și maturitate, se mai arată în comunicat.

Kanal-D-a-dat-startul-inscrierilor-pentru-urmatorul-sezon-„Puterea-dragostei.-Care-e-mare-noutate-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cine se poate înscrie la casting pentru sezonul 5 „Puterea dragostei”

Potrivit comunicatului oficial, începe castingul pentru noul sezon „Puterea dragostei”. Pot să se înscrie toți cei care au împlinit vârsta de 18 ani și care își doresc cu adevărat să își găsească jumătatea.

„Cei care doresc să participe la show-ul ce le poate schimba viața sunt invitați să acceseze casting.kanald.ro și să răspundă cu sinceritate la întrebările afișate”, a anunțat Kanal D. 

Casa Dragostei din București îi așteaptă într-un sezon nou, cu un ambient perfect, în care își pot descoperi jumătatea.

Sursa foto: Kanal D, Instagram, captură ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton