Homepage  / Știri

Kanal D anunță grila de toamnă și trece la format 16:9 Wide, full HD

Kanal D anunță grila de toamnă și trece la format 16:9 Wide, full HD

de Redactia Tvmania

„WowBiz” și „Teo Show” revin luni, 29 august, cu noi sezoane, la Kanal D. Emisiunea „Se strigă darul” va fi difuzată sâmbăta. Noi sezoane „Asta-i România” și „Sabbagh în acțiune” debutează weekendul viitor.

Telespectatorii Kanal D vor avea parte în această toamnă de un spectacol total la Kanal D. Ca și până acum, stația vine în întâmpinarea publicului său cu o ofertă de programe diversificată, fie că este vorba de reality show-uri, seriale turcești, divertisment, filme, știri sau emisiuni de reportaje și investigație.

După ce noul show-concurs „Bravo, ai stil!” a început în forță, pe 22 august, difuzarea acestuia urmând în fiecare zi a săptămânii, de luni până vineri, de la ora 17.00, și duminica, de la ora 20.00, a venit rândul emisiilor „WowBiz” și „Teo Show” să reintre în casele românilor, cu noi subiecte interesante și invitați speciali. Începând din 29 august, emisiunea prezentată de Teo și Bursucu va intra în grila de programe de luni până vineri, de la ora 15.45, iar late night show-ul prezentat de Mădălin Ionescu și Andreea Mantea va fi difuzat, tot din 29 august, de luni până joi, de la 22.30.

În serile de weekend, românii vor avea parte de show-uri de divertisment autentic. Dacă în fiecare sâmbătă, de la ora 22.00, Andreea Mantea și Bursucu îi vor purta pe telespectatori prin țară, cu umor și voie bună, la cele mai spectaculoase nunți, în serile de duminică, de la ora 20.00, vor fi difuzate galele „Bravo, ai stil!”, adevărate spectacole cu invitați celebri, muzică bună, parade fashion și tensiunile eliminărilor.

Începând din 3 septembrie, serile de sâmbătă, începând de la ora 20.00, vor fi dedicate spectacolului nefardat al României profunde, prezentat de Mihai Ghiță.

Apreciatul jurnalist de investigații Christian Sabbagh revine de vineri, 2 septembrie, de la ora 22.30, cu noi misiuni în care binele comunității și descurajarea infractorilor devin prioritatea numărul 1.

Fanii serialelor turcești se vor întâlni cu eroii preferați din „Guneș”, producție ce continuă să fie difuzată de luni până vineri, de la ora 20.00. Cupidon continuă să își lanseze săgețile în platoul show-lui matrimonial „Te vreau lângă mine”, de luni până vineri, de la ora 13.30, și în fiecare sâmbătă de la ora 16.00.

Pentru ca telespectatorii să aibă parte de o experiență vizuală de cea mai bună calitate, de un spectacol total difuzat în condiții tehnice de înaltă performanță, începând din această toamnă Kanal D trece de la formatul clasic SD 4:3 și emite în format 16:9 Wide, full HD. Astfel, posesorii televizoarelor cu ecran lat, care până acum vizionau imaginile transmise de Kanal D deformate pe orizontală sau încadrate de benzi negre, vor putea să vizioneze imaginea nedeformată pe toată suprafața ecranului, la o calitate vizuală superioară.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton