Homepage  / Știri / Televiziune

Kanal D anunță începerea filmărilor pentru “Bravo, ai stil! All Stars”

Kanal D anunță începerea filmărilor pentru “Bravo, ai stil! All Stars”
3

de Redactia Tvmania

Filmările pentru noul sezon al emisiunii prezentate de Ilinca Vandici au debutat la Kanal D, a anunțat postul tv. Show-ul de fashion „Bravo, ai stil! All stars” va readuce pe micul ecran 11 dintre fostele concurente „Bravo, ai stil”.

Emisiunea, care va fi jurizată în acest sezon de Raluca Bădulescu, Iulia Albu, Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu, va avea premiera luni, 22 ianuarie, de la ora 16.30, la Kanal D.

Kanal D anunță începerea filmărilor pentru “Bravo, ai stil! All Stars”. Când începe emisiunea (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Reîntâlnirea celor 11 concurente – Silvia, Alina, Andreea, Larisa (concurente în primul sezon), Marisa, Denisa, Otilia, Irina (concurente din cel de-al doilea sezon), Iuliana, Emiliana și Beatrice (participante în cel de-al treilea sezon „Bravo, ai stil!”) – cu fanii lor va debuta cu prezentarea unor ținute spectaculoase și cu povești inedite din culise.

După o pauză binemeritată, Ilinca Vandici este mai pregătită ca oricând, mărturisind că de abia așteaptă să revină pe post.

Adrenalina va fi la cote maxime, surprizele se vor ține lanț, încă din prima ediție a emisiunii. Așteptările juraților și ale telespectatorilor de la cele unsprezece concurente sunt imense. Fetele sunt într-o formă de zile mari, membrii juriului, la fel, vom asista la surprize majore în acest sezon. Concurentele vor face totul pentru a se ridica la nivelul așteptărilor. Dacă v-a fost dor de ele, fiți cu ochii pe noi începând de luni. Competiția va fi mult mai strânsă, pentru că vorbim despre un sezon cu cele mai valoroase și competitive concurente. Această așteptare a luat sfârșit și toți suntem extrem de încântați de faptul că ne vom reîntâlni cu telespectatorii”, a spus Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii.

Emisiunea va fi difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16:30, la Kanal D. Prima Gala „Bravo, ai stil! All Stars” va putea fi urmarita sambata, 27 ianuarie, imediat dupa „Exatlon”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton