Homepage  / Seriale turceşti

Kanal D anunță un nou serial. „Doctorul minune” este adaptarea turcească a serialului „Doctorul cel bun”

Kanal D anunță un nou serial. „Doctorul minune” este adaptarea turcească a serialului „Doctorul cel bun”
10

de Redactia Tvmania

Kanal D le pregătește telespectatorilor, în buna tradiție a stației,  o surpriză de proporții,  o nouă poveste extraordinară în grila de toamnă – „Doctorul minune”/ original: „Mucize Doktor”, producție care a înregistrat un succes uriaș în Turcia și care va putea fi urmărită, în curând, la Kanal D.

În original „Mucize Doktor”, „Doctorul minune”  este adaptarea turcească a serialului american „The Good Doctor” /„Doctorul cel bun” (cu Freddie Highmore, foto jos), transmis la noi de postul AXN. 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de The Good Doctor (@thegooddoctorabc)

Foarte actual, scenariul ne introduce într-un univers ce scoate la suprafață o suită de exemple de umanitate. Producția redă povestea de viață extraordinară a unui tânăr cu abilități ieșite din comun, care și-a petrecut copilăria și adolescența într-un sistem instituționalizat, dar care reușește să depășeasă toate obstacolele devenind medic.

Inteligența peste medie a tânărului, dar și motivația incredibilă a acestuia se datorează și tulburării de autism de care suferă, „sindromul savantului”, care îl ajută să strălucească în orice context, dar care îl și aruncă în situații dificil de gestionat, din punctul de vedere al relațiilor umane.

În „Doctorul minune” /„Mucize Doktor” (care a avut audienţe foarte mari în Turcia), protagoniştii sunt Taner Ölmez (are rolul principal și îl știm din „Ultimul protector al orașului”, disponibil la Netflix, dar și din „Yaman” sau „Kösem”), Onur Tuna („Preţul fericirii’), Sinem Ünsal („Fetiţa mea”) și Reha Özcan (magistral în rolul tatălui bețiv din „Povestea noastră”).

Kanal D anunță un nou serial. Doctorul minune este adaptarea turcească a serialului Doctorul cel bun (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Lansat în septembrie 2019, la postul Fox Turcia, producția „Doctorul minune” s-a bucurat de mare succes, având două sezoane și 64 de episoade în total. Serialul s-a terminat în Turcia în luna mai anul acesta, dar a fost vândut și este în continuare difuzat în numeroase țări din toată lumea. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton