Homepage  / Știri / Televiziune

Kanal D difuzează în sfârșit un film cu Burak Özçivit! Când e programat „Fratele meu”

Kanal D difuzează în sfârșit un film cu Burak Özçivit! Când e programat „Fratele meu”

de Redactia Tvmania

La 4 ani de când a difuzat ultimul episod al serialului „Dragostea infinită” („Kara Sevda”, premiat cu Emmy International), postul Kanal D aduce o nouă producție care îl are ca protagonist pe cunoscutul actor turc Burak Özçivit. 

 

De data aceasta este vorba despre o peliculă care se numește „Fratele meu” („Kardeșim Benim”) și care va fi difuzată sâmbătă, 31 iulie, de la ora 20.00. O săptămână mai târziu, sâmbătă, 7 august, Kanal D va transmite și continuarea, „Fratele meu 2”.

Comedia „Fratele meu” („Kardeșim Benim”), realizată de casa de producție a lui Burak, BRK’S Production, în colaborare cu TAFF Pictures (cea a lui a avut Timur Savcı, alt realizator turc cunoscut) a avut premiera în Turcia în anul 2016, iar din distribuție mai fac parte Murat Boz, actor și cântăreț turc, Asli Enver, protagonista serialului „Mireasa din Istanbul”, Hakan Atalay („Ţine-mă de mână!”, „Gülperi”) și Gözde Mutluer („Prizoniera dragostei”). 

Filmul „Fratele meu” a fost a avut succes la box-office-ul turcesc, fiind lansat și în cinematografele din Germania și Azerbaijan, iar vara următoarea, în 2017, a fost lansată și continuarea, „Fratele meu 2”, pe care Kanal D l-a programat sâmbătă, 7 august.

 

 

În centrul poveștii se află doi frați cântăreți cu firi total opuse. Hakan (Burak Özçivit) este un artist cu notorietate în vârsta de 30 de ani, calm și foarte empatic, pasionat de muzica alternativă. Fratele său, Ozan (Murat Boz), este o vedetă pop căruia îi place mereu să fie în centrul atenției. Cei doi frați nu se înțeleg deloc, însă testamentul lăsat de tatăl lor după moartea sa îi va aduce împreună.

Ca să îndeplinească ultima dorință a tatălui lor, frații trebuie să călătorească într-o mașină veche ca să ajungă la o nuntă dintr-un mic oraș, unde trebuie să cânte. Pe drum, Hakan și Ozan au parte de tot felul de peripeții care vor stârni râsul telespectatorilor, semn că turcii se pricep și la comedii, nu doar la drame care smulg lacrimi.  

 

La filmările acestei pelicule, Asli și Murat s-au îndrăgostit, având o relație cu suișuri și coborâșuri, terminată definitiv în 2019. 

Deși filmul „Fratele meu” a avut succes, Asli nu a mai vrut să facă parte şi din distribuţia celei de-a două părți, „Kardeşim Benim 2” („Fratele meu 2”), lansată în 2017, programată de Kanal D sâmbătă, 7 august, de la 20.00. Frumoasa a ales la vremea aceea să lucreze la alte două proiecte: serialul „Mireasa din Istanbul” şi thrillerul „Öteki Taraf”, în ambele alături de Özcan Deniz. 

În „Fratele meu 2”, alte două turcoaice talentate și frumoase au avut ocazia să le dea replica lui Burak Özçivit și Murat Boz: Pinar Deniz („Patria mea ești tu!”, „Love 101”) și Leyla Feray („Kösem”).  

 

Ce mai fac acum protagoniștii

Burak Özçivit

Burak Özçivit (36 de ani), soția sa, Fahriye Evcen, și fiul lor, Karan (2 ani), se bucură din plin de vacanță de vară, pe care o petrec la mare și la soare în Bodrum. Burak a terminat filmările pentru sezonul 2 al serialului istoric „Kuruluș Osman” și este așteptat să revină la toamnă, cât despre  Fahriye, ea a fost anunțată în distribuția altui serial de epocă, „Uyanış: Büyük Selçuklu”, al cărui sezon 2 va debuta în septembrie și în care rolul principal va fi interpretat de Barış Arduç.

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Burak Özçivit (@burakozcivit)


 

Murat Boz

Murat (41 de ani) continuă să fie jurat la „Vocea Turciei”, show care va reveni anul acesta pe micile ecrane turcești. Cel mai recent film în care a apărut a fost „Öldür Beni Sevgilim” în 2019, iar până acum a scos 4 albume cu muzică pop, dance și R&B, ultimul lansat în 2016. 

Conform hurriyet.com.tr, Murat a suferit foarte mult din cauza fapului că în pandemie nu a mai putut susține concerte. De curând a acceptat să joace rolul principal într-un serial Netflix, alături de cunoscuta actriță Tuba Büyüküstün. Și asta nu e tot, tabloidele turcești susțin că cei doi ar avea deja o idilă pentru că petrec foarte mult timp liber împreună la filmări. Fanii sunt însă încântați, mai ales că Murat nu s-a afișat cu altă femeie de la despărțirea de Asli Enver, iar Tuba este o femeie liberă de când a încheiat, anul trecut, relația cu Umut Evirgen. 

Serialul în care joacă Murat și Tuba se numește „Another Self” și este produs de Netflix pentru Turcia. Filmările au început de curând, iar din distribuție mai face parte și Seda Bakan. 

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Murat Boz (@muratboz)


 

Asli Enver

Actrița în vârstă de 37 de ani se bucură de o binemeritată vacanță după terminarea filmărilor la o dramă realizată de Netflix pentru Turcia, „Sen Yaşamaya Bak”, în care a făcut pereche cu actorul Kaan Urgancioglu, Emir din „Dragoste infinită”. În „Sen Yaşamaya Bak” („Trăiești”), Asli Enver (pe care am văzut-o până nu de mult la Happy Channel în „Alegerea”, 2020) joacă rolul unei mame puternice. Conform medyanotu.com, filmul va putea fi văzut la Netflix la începutul anului viitor.

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Asli Enver (@aslienver)


 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton