Homepage  / Știri / Televiziune

„Tu urmezi!”, Kanal D. În ce interval orar va fi pe post show-ul lui Dan Negru. Noul program de difuzare

„Tu urmezi!”, Kanal D. În ce interval orar va fi pe post show-ul lui Dan Negru. Noul program de difuzare
4

de Andra Stana,

„Tu urmezi!”, show pe care Dan Negru îl prezintă la Kanal D, s-a lansat pe 3 septembrie. După trei ediții, postul a anunțat schimbări în ceea ce privește unicul show în care „se stă la coadă la cultură generală”. Apoi, noi modificări au apărut în ceea ce privește emisiunea lui Dan Negru. Când poate fi urmărit show-ul „Tu urmezi!”.

UPDATE: 27 septembrie 2022

„Tu urmezi!”, noul program de difuzare, 27 septembrie 2022

„Tu urmezi!” are un nou program de difuzare. Cea de-a șasea ediție a emisiunii lui Dan Negru, care a avut premiera pe 3 septembrie, va putea fi urmărită duminica. Schimbarea intră în vigoare de pe 4 octombrie.

Anterior, săptămâna trecută mai precis, Kanal D anunțase că show-ului de cultură generală va fi în grila sa atât sâmbăta, cât și duminica, de la ora 20.00. Cu toate acestea, postul a decis ca „Tu urmezi!” să poată fi urmărit doar o dată pe săptămână, în serile de duminică, de la ora 20.00.

UPDATE: 22 septembrie 2022

Ce se întâmplă cu „Tu urmezi!”, emisiunea lui Dan Negru, după doar trei ediții

„Tu urmezi!”, show-ul pe care Dan Negru îl prezintă la Kanal D, a avut premiera pe 3 septembrie. După ce primele ediții au fost difuzate sâmbăta, de la ora 20.00, Kanal D a făcut o modificare majoră în programul său.

Prin urmare, potrivit unui comunicat al postului, începând din acest weekend, show-ul “Tu urmezi!”, prezentat de Dan Negru, va fi difuzat sâmbăta, dar şi duminica, de la ora 20:00, la Kanal D

Până acum, duminica seara, de la ora 20.00, în grila Kanal D apărea emisiunea „Roata norocului”.

Știrea inițială:

„Tu urmezi!”, cu Dan Negru, începe la Kanal D. Programul difuzărilor

Dan Negru și al lui „Tu urmezi!”, cea mai nouă emisiune de la Kanal D, vor fi pe post începând din septembrie. Mai precis, premiera „Tu urmezi!” este programată pe sâmbătă, 3 septembrie. Potrivit grilei de programe a postului, show-ul va putea fi urmărit în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00.

Așadar, din primul weekend al toamnei, Dan Negru vine în faţa telespectatorilor cu un game show revoluţionar. Acesta îmbină concursul de cultură generală şi entertainmentul. Anterior, quiz-ul “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a demonstrat, prin audienţele înregistrate, „apetitul românilor pentru spectacolul TV de calitate”, se arată într-un comunicat Kanal D. 

Ce se întâmplă în noua emisiune a lui Dan Negru, „Tu urmezi!”

Concurenţii stau la coadă şi ajung pe rând faţă în faţă cu Dan Negru, la pupitrul unde se află o serie de premii, ascunse în cilindri. Sumele puse la bătaie în concurs sunt uriaşe, dar pentru a intra în posesia lor concurenţii au nevoie de aliaţi puternici: cunostinţe de cultură generală, stăpânire de sine sub presiunea cronometrului, perspicacitate.

Sumele din cilindri variază între 5.000 de lei şi 150.000 de lei. În plus, concurenţii pot să-şi adjudece şi jackpot-ul în runda finală, în valoare de 100.000 de lei.

Kanal D a anunțat premiera show-ului „Tu urmezi!”. În ce interval orar va fi difuzat show-ul lui Dan NegruIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Dan Negru: „E o altă premieră în lumea televiziunii”

O serie de personaje şi celebrităţi îşi vor face apariţia în platoul emisiunii, aducând cu ele întrebări din anumite domenii, la care concurenţii vor fi provocaţi să raspundă.   

După gimnastica minţii de la «Jocul cuvintelor», ne propunem să deschidem şi alte drumuri în România cu show-urile care antrenează mintea. «Tu urmezi!» este emisiunea care îţi dă bani dacă reuseşti să gândeşti altfel. E o altă premieră în lumea televiziunii”, a spus Dan Negru.

Castingul pentru show-ul revoluționar “Tu urmezi!” este deschis în continuare tuturor celor care își doresc să participe la concursul televizat și să fie față în față cu regele entertainmentului românesc, Dan Negru, într-un spectacol de televiziune ce pune preţ pe inteligenţa românilor.  Potenţialii concurenţi se pot înscrie în procesul de selecţie pentru show-ul televizat accesând pagina https://casting.kanald.ro

Nu pierdeţi, din 3 septembrie, de la 20:00, în fiecare sâmbătă, întâlnirea cu un game show pentru toată familia, cu premii uriaşe, multă joacă a minţii, sub bagheta lui Dan Negru. 

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton