Homepage  / Seriale turceşti

„Prețul fericirii” revine la Kanal D cu sezonul 4. Programul de difuzare

„Prețul fericirii” revine la Kanal D cu sezonul 4. Programul de difuzare

de Andra Stana,

Serialul „Prețul fericirii” revine în grila Kanal D cu noi episoade. Când începe cel de-al patrulea sezon al producției și ce se întâmplă cu serialul „Destăinuiri”.

„Prețul fericirii”, sezonul 4

„Prețul fericirii” (titlu original: Yasak Elma) a adus în fața telespectatorilor lupta neobosită pentru a reuși în viață, cu toate zbaterile, capcanele și alegerile dificile și pe care o astfel de încercare le presupune. Din distribuția serialului fac parte Şevval Sam, Eda Ece și Nesrin Cavadzade, în rolurile celor trei scorpii, Ender, Yildiz și Șahika.

Acum câțiva ani, site-urile de specialitate scriau despre „Prețul fericirii”poate da lecții de televiziune celorlalte seriale prin tranziția pe care a făcut-o, de la drama serioasă din primul sezon, la povestea complicată, cu accente de comedie absurdă, din următoarele două sezoane. Atâtea răsturnări de situație au fost, atâta personaje au venit și au plecat, unele chiar au murit, plus că s-a lăsat cu scandal mare în culise – că e greu de rezumat firul epic.

Sezonul 3 al serialului turcesc s-a terminat la Kanal D în toamna lui 2020. În ultimul episod al sezonului, telespectatorii au fost martorii unor dezvăluiri total neașteptate, ale unor răsturnări de situații și chiar ale unor rezolvări ale intrigilor țesute de-a lungul timpului în jurul familiei Argun.

În această primăvară, Kanal D va difuza continuarea de la „Prețul fericirii”. Mai precis, postul va relua povestea de la sezonul 4. Serialul va putea fi urmărit începând din 29 martie, de miercuri până sâmbătă, de la ora 20.00.

Săptămâna trecută, postul a început să redifuzeze serialul de la primul episod al sezonului 1, iar acum va difuza simultan cele două sezoane.

„Prețul fericirii”, ce îi așteaptă pe fani în sezonul 4

În sezonul 4 din „Prețul fericirii”, telespectatorii vor fi martorii unor momente noi, pline de neprevăzut, situații neașteptate și intrigi țesute de-a lungul timpului, în jurul impresionantei familii Argun.

Lupta acerbă pentru reușită, alegerile complicate pe care membrii familiei Argun au fost nevoiți să le facă, dar și poveștile de iubire vor menține suspansul în fiecare moment din îndrăgita producție turcească.

Fanii serialului „Prețul fericirii” vor putea afla începând de miercuri, 29 martie, cum tânăra și înverșunata Yildiz (Eda Ece), va avea parte de surprize uriașe din partea fostului soț Halit (Talat Bulut) iar reacția frumoasei femei va fi pe măsură.

Ambițioasa Ender (Şevval Sam) va continuă să uneltească împotriva lui Halit iar rivalitatea femeii în ceea ce o privește pe Sahika (Nesrin Cavadzade) va atinge cote maxime.

Ce se întâmplă cu serialul „Destăinuiri”

Inițial, Kanal D nu a comunicat oficial ce se întâmplă cu „Destăinuiri”. Ulterior, postul a anunțat că, de săptămâna viitoare, serialul va putea fi urmărit în fiecare luni și marți, de la 22.30. Cu alte cuvinte, „Destăinuiri” se va regăsi totuși în grila postului, dar pe alt tronson orar.

Din momentul lansării sale, serialul „Destăinuiri” a putut fi urmărit în fiecare vineri și sâmbătă, de la ora 20.00.

Atunci când a avut premiera pe micile ecrane de la noi, „Destăinuiri”, în original „Kirmizi Oda”, respectiv „The Red Room” în engleză, a bifat o premieră pentru publicul din România. Și asta pentru că a fost primul serial turcesc dublat în română difuzat de un post generalist.

Cu toate acestea, după doar două episoade dublate de actori români, Kanal D a schimbat tactica. Prin urmare, începând de pe 10 martie, serialul Destăinuiri a început să fie difuzat cu subtitrare în limba română, spre bucuria fanilor.

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton