Homepage  / Știri

Kanal D va avea emisiune de bingo: “Bingo România” începe duminică

Kanal D va avea emisiune de bingo: “Bingo România” începe duminică

de Redactia Tvmania

Kanal D va avea începând din 8 decembrie o emisiune-concurs tip bingo. Niculina Stoican şi Gabriel Coveşeanu vor prezenta "Bingo România", în fiecare duminică, de la ora 15.00.

În fiecare ediţie „Bingo România” va fi pusă la bătaie, numai la un singur joc, suma de un milion de euro, pe lângă alte sute de premii în bani, în valoare totală de peste 4 milioane de euro.

„Sute de premii în bani vor pleca din mâinile noastre în buzunarele românilor care şi-au cumpărat taloane de concurs”, a declarat Niculina Stoican.

La rândul său, Gabriel Coveşeanu a declarat: „Mă bucur că în fiecare săptămână oferim premii fabuloase în cel mai revoluţionar joc de bingo din România. Pentru că la „Bingo România” probabilitatea de câştig este cea mai mare, îi invit pe telespectatorii Kanal D să participe, iar în fiecare duminică, de la ora 15.00, să urmărească show-ul pregătit de noi. Norocul le poate surâde în orice moment”.

Niculina şi Cove vor avea două ajutoare de nădejde: Andrei Coman şi Ana Maria Barnoschi, care se vor ocupa de bunul mers al jocurilor, dar şi de distracţia din platou.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton