Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kanye West a devenit gelos pe proprii copii. Noi detalii ies la iveală

Kanye West a devenit gelos pe proprii copii. Noi detalii ies la iveală

de Redactia Tvmania

Kanye West ar fi invidios pe proprii copii și pe activitatea profesională a soției sale, Kim Kardashian. Noi detalii despre tensiunile dintre cei doi ies la iveală, la câteva zile după ce presa internațională anunța un „divorț iminent”.

Se pare că artistul este deranjat că soția sa acordă tot timpul celor 4 copii ai lor, dar și studiilor sale la drept și reformei închisorii de care se ocupă deja de mai bine de un an de zile. 

„Kanye este gelos pe timpul pe care Kim l-a dedicat reformei închisorii și copiilor”, a declarat o sursă pentru Us Weekly.

O altă problemă a celor doi este și faptul că locuiesc separat de un an de zile. Kanye se află la ferma sa din Wyioming, iar Kim locuiește alături de copii în Los Angeles.  

„Kanye dorea ca familia să se mute definitiv în Wyoming. Acesta este locul în care își vede viața de acum încolo. La pol opus. Kim pur și simplu nu se vede locuind definitiv la ferma artistului”, a mai precizat sursa. 

Mai multe surse au susținut că divorțul lor este „iminent”, după un an tumultuos, în care neînțelegerile dintre cei doi au apărut la tot pasul. Ulterior crizei de cuplu, Kim a dezvăluit că partenerul său se confruntă de ani de zile cu episoade de bipolaritate. 

 

Kim Kardashian lucrează cu unul dintre cei mai buni avocați de divorțuri din Statele Unite

„El știe că s-a terminat’ a spus o sursă celor de la People. Aceeași publicație scrie că Kim lucrează cu unul dintre cei mai buni avocați din domeniul divorțurilor, Laura Wasser.

Se pare că vedeta se pregătește să depună actele de divorț și se află în prezent în discuții cu Kanye despre împărțirea averii după ce au dus vieți separate în ultimul an, el petrecându-și cea mai mare parte a timpului la ferma sa de 14 milioane de dolari din Wyoming.

„El știe că a terminat. Kim s-a săturat și i-a spus că dorește o pauză pentru a-și da seama de viitorul ei’, spune o sursă pentru PEOPLE, adăugând că West, în vârstă de 43 de ani, se pregătește și el să depună un dosar în instanță.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton