Homepage  / Vedete străine

Kanye West a introdus-o pe noua soție în viața copiilor lui. Cum a reacționat Kim Kardashian

Kanye West a introdus-o pe noua soție în viața copiilor lui. Cum a reacționat Kim Kardashian
7

de Roxana Mirea,

Kanye West s-a căsătorit din nou, la două luni de la divorțul de Kim Kardashian. Se pare că rapperul de 45 de ani ar fi ales să își unească destinele cu iubita sa, Bianca Censori, într-o ceremonie privată, iar relația lor este cât se poate de serioasă, mai ales că el a prezentat-o pe noua parteneră copiilor pe care îi are cu Kim. Iată ce părere are Kim Kardashian despre faptul că Bianca, soția lui Kanye West, se află în preajma copiilor lor.

Kim Kardashian, despre faptul că Bianca, soția lui Kanye West, e în preajma copiilor lor

Kim Kardashian face tot ce-i stă în putință pentru a-și crește copiii cu fostul soț Kanye West pe cale amiabilă – chiar și pe fondul recentei sale idile cu noua sa soție, Bianca Censori. O sursă a declarat pentru ET că: „Relația dintre Kim și Kanye este OK”, chiar dacă cei doi „încă mai au parte de câteva discuții de du-te și vino”.

Dar co-parenting-ul sănătoas este obiectivul lor principal, iar Kim acordă o atenție deosebită acestui lucru”, adaugă sursa.

Pe măsură ce sunt părinți împreună, asta înseamnă că cei patru copii ai cuplului – North, în vârstă de 9 ani, Saint, în vârstă de 7 ani, Chicago, în vârstă de 5 ani și Psalm, în vârstă de 3 ani – petrec mai mult timp cu Bianca Censori – cu care West s-a căsătorit în ianuarie.

Bianca a fost în preajma copiilor”, spune sursa. „Kim, în cele din urmă, vrea să fie Kanye liniștit. Așa că, dacă Bianca îl ajută în acest sens, atunci este în regulă.”

kim-kardashian-kanye-west.jpgIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Detalii despre viața amoroasă a lui Kim Kardashian

Între timp, când vine vorba de viața amoroasă a lui Kim Kardashian, sursa spune: „Kim va ieși din nou la întâlniri într-o zi, iar în acest moment este mai deschisă în acest sens.”

„Ea este foarte concentrată pe copiii ei și pe creșterea lor într-un mediu sănătos, iar asta va fi întotdeauna prioritatea, dar este posibil să se vadă cu cineva în viitor”, adaugă sursa. Kim Kardashian a avut o relație cu celebrul comediant Pete Davidson timp de aproximativ nouă luni, înainte de a se despărți în august 2022. Kardashian și West și-au soluționat în cele din urmă divorțul, în noiembrie 2022, la aproape doi ani după ce Kim a depus cererea.

Între timp, West s-ar fi căsătorit cu Censori în ianuarie. O sursă a declarat atunci pentru ET că West și Censori au o relație și a confirmat că au avut o ceremonie de căsătorie. Deși sursa nu a confirmat dacă ceremonia de nuntă este reală din punct de vedere legal, a precizat că „relația și căsătoria sunt reale pentru Kanye și Bianca”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton