Homepage  / Vedete străine

Kanye West, acuzat de agresiune fizică. A lovit un fan, iar un martor a filmat scena

Kanye West, acuzat de agresiune fizică. A lovit un fan, iar un martor a filmat scena
8

de Roxana Mirea,

Kanye West este acuzat de agresiune fizică, după cum a confirmat un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Los Angeles pentru publicația Page Six. Rapper-ul a agresat fizic un fan, care a mers la el să îi ceară un autograf. Incidentul a avut loc în jurul orei locale 3 a.m., în afara clubului Soho Warehouse. Ulterior, a mai apărut un video cu Kanye West, aflat într-un acces de furie, iar un alt bărbat zăcând la pământ.

Kanye West, acuzat de agresiune fizică

Kanye West se află în mijlocul unui întreg scandal, fiind acuzat de agresiune fizică. Artistul, în vârstă de 44 de ani, și-a pierdut cumpătul și, într-un acces de furie, a lovit un fan, care i-a cerut un autograf. Evenimentul s-a petrecut în afara clubului privat Soho Warehouse.

Rapper-ul l-ar fi lovit cu pumnul pe fanul respectiv, care a căzut la pământ. Pentru fapta sa, Ye, așa cum se numește acum Kanye, riscă o pedeapsă maximă de șase luni de închisoare. Publicația TMZ a obținut un video în care un Kanye West furios poate fi auzit strigând: „Ați spus asta sau nu? Ați spus asta sau nu?”

Ulterior, în mediul online, a apărut un alt video cu artistul, care strigă la o femeie. În imagini, se poate vedea cum un bărbat stă întins pe jos.

Kim Kardashian West Addresses Husband Kanye West’s Bipolar DisorderIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Kanye West, nervos în timp ce un bărbat zace la pâmânt

Imaginile au fost obținute de TMZ, iar Kanye West este surprins într-un acces de furie, țipând la o femeie, care, potrivit sursei, ar fi verișoara lui. În tot acest timp, un bărbat zace la pământ, după ce s-a lovit la cap. Victima pare să fie fanul care îi ceruse lui Ye un autograf, înainte ca acesta să îl lovească cu pumnul.

În imagini, se vede cum femeia încearcă să îl calmeze pe Kanye West, care imediat începe să țipe la ea. „Pleacă de lângă mine”, strigă rapper-ul.

Dă-mi mâna”, îi spune femeia, încercând să îl calmeze.

Nu, pleacă de lângă mine!”, îi răspunde el.

Sunt familia ta. Dă-mi mâna”, insistă femeia.

Apoi, Kanye West îi spune: „Trebuia să vorbești cu ea!”, însă nu se știe la cine se referă artistul.

Un martor a povestit că scenele filmate au avut loc la doar câteva secunde după ce Kanye West l-a lovit de două ori pe bărbat – o dată în față și o dată în gât. Acesta s-ar fi lovit destul de tare la cap când a căzut la pământ. Înainte de incident, Ye ar fi spus grupului mic de oameni, care se afla în fața clubului, să nu îi facă poze și s-ar fi plâns că trece printr-o perioadă grea privind divorțul de Kim Kardashian.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton