Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kanye West recunoaște, în versuri, că a înșelat-o pe Kim Kardashian

Kanye West recunoaște, în versuri, că a înșelat-o pe Kim Kardashian

de Andreea Hentea,

Mai multe surse au confirmat semnificația din spatele versurilor de pe „Donda”, ultimul album lansat de Kanye West, cu surle și trâmbițe, dar și cu multe controverse, scrie pagesix.com.  

Celebrul rapper american Kanye West (44 de ani) a vorbit pentru prima oară în public despre problemele din căsnicia sa cu nu mai puțin faimoasa Kim Kardashian (40 de ani), prin intermediul versurilor de pe al 10-lea album de studio, intitulat „Donda”, scrie și buzzfeednews.com.

„Albumul „Donda” a fost lansat duminică, după luni de anticipare și după trei petreceri premergătoare evenimentului, la care a luat parte și Kim Kardashian, care a intentat divorțul de cântăreț acum șase luni. La cea de-a treia și ultima petrecere, care a avut loc joi, aceasta a venit  lângă soțul ei pe scenă, purtând o rochie de mireasă Balenciaga Couture, menită să evoce atmosfera de la nunta lor din 2014.

Cu toate că în public cei doi soți încă se susțin reciproc, versurile de pe albumul „Donda” scot la iveală neînțelegerile profunde din căsnicia lor. Kanye West cântă, în versuri, despre lipsă de încredere, despre furia și regretele care există între ei. El pune la îndoială angajamentul față de căsnicie și fidelitatea lui Kim, acuzând-o că face vizite suspect de dese și de lungi la casa mamei ei, Kris Jenner, din Palm Springs. De asemenea, a fost deranjat de plângerile ei constante legate de căsnicia lor și de nenumăratele „secrete de familie” pe care le avea soția lui, care l-au făcut să afirme (tot în versuri!) că numai Brad Pitt l-ar putea înțelege!

Câmpul de luptă al căsniciei

Pe de altă parte, Kanye West are piese în care recunoaște că și-a înșelat nevasta după ce s-au născut primii doi copii (în prezent, cei doi au patru copii). „Până la urmă, noul album scoate la iveală tot ce s-a întâmplat greșit și a dus la destrămarea căsniciei lor”, a spus un insider. Printre altele, textele de pe „Donda” fac referire la o nouă cucerire a lui Kanye West și nu e vorba despre cunoscuta Irina Shayk, cu care rapperului i s-a atribuit recent o relație.

https://www.youtube.com/watch?v=xeFYn7V9SsY

La rândul său, Kim Kardashian s-a plâns, într-un episod din popularul show TV „Keeping Up with the Kardashians”, că i-a permis lui Kanye, pentru o mare perioadă din viața lor împreună, să trăiască în diferite locuri, dar că, de-a lungul timpului, și-a dat seama că distanța le distruge căsnicia. „Eu sunt încă blocată în același loc de ani de zile, iar el se mută dintr-un loc într-altul. Trebuie să stăm împreună, altfel nu ne putem crește copiii”, a mai spus Kardashian, care a mărturisit că nu se poate baza pe soțul ei. „Kanye merită pe cineva care să poată să-l însoțească peste tot. Ar trebui să aibă o soție care să-i susțină fiecare mișcare și să călătorească cu el, iar eu nu pot face asta”, a mai adăugat ea.

Totuși, comentariile din presă s-au referit la faptul că nu doar infidelitățile lui Kanye West ar fi fost picătura care a umplut paharul, ci bizara înscriere a lui Kanye West în cursa prezidențială și tiradele lui de pe Twitter, adăugate infidelităților și abuzului de alcool.

Cu toate acestea, site-ul american hollywoodlife.com tocmai a afirmat că rapperul ar vrea să se întoarcă la soția lui și la vechea lor viață. Probabil că adevărul despre toate acestea așteaptă să fie dezvăluit abia într-un viitor album.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton