Homepage  / Vedete străine

Kanye West o urmărește pe Kim Kardashian, în timp ce își promovează relația cu Julia Fox

Kanye West o urmărește pe Kim Kardashian, în timp ce își promovează relația cu Julia Fox
10

de Roxana Mirea,

Se pare că Ye, așa cum se numește acum Kanye West, nu a trecut definitiv pentru despărțirea de Kim Kardashian, chiar dacă acum are o relație cu Julia Fox. Artistul o urmărește în mod deliberat pe mama copiilor lui și își propune să meargă în locurile în care știe că se va duce ea.

Kanye West o urmărește pe Kim Kardashian

Kanye West a zburat la Miami de Revelion pentru că a crezut că fosta lui parteneră, Kim Kardashian, va fi acolo cu noul ei iubit, Pete Davidson, care a fost gazda unui show, împreucă cu Miley Cyrus. Drept urmare, Kim a rămas acasă, în California, cu copiii.

Apoi, ea plănuise inițial să plece cu Pete Davidson în Republica Dominicană, la începutul lunii ianuarie, potrivit unei surse. Însă, a trebuit să renunțe la acest plan din cauza lui Kanye West, după ce a aflat că avea de gând să apară și el acolo. În secret, Kim Kardashian a schimbat locația și a plecat într-o vacanță cu Pete Davidson în Bahamas.

Kim plănuise să meargă la Miami cu Pete de Anul Nou, dar apoi Kanye făcea brusc un spectacol improvizat acolo. Bineînțeles, el a întâlnit-o acolo pe noua iubită, Julia Fox și a făcut un mare spectacol din a-și etala noua relație. Kim plănuise să meargă în Republica Dominicană cu Pete imediat după Anul Nou, dar Kanye a aflat cumva, așa că ea și-a schimbat în secret destinația. Și nu a fost deloc fericită când el a cumpărat o casă vizavi de ea, în Hidden Hills”, a declarat o sursă, potrivit Page Six.

The Post a scris, la sfârșitul lunii decembrie, că, după ce Kim a câștigat prin procesul de divorț casa conjugală, fiind acum doar pe numele ei, Kanye West a cumpărat o casă chiar vizavi. Se pare că și-a dorit casa cu cinci dormitoare și patru băi atât de mult încât a plătit 4,5 milioane de dolari — cu 421.000 de dolari peste prețul cerut.

kanye west julia foxIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Kanye West, ocupat să își „promoveze” relația cu Julia Fox

Pe de altă parte, Kanye West a fost ocupat să își „promoveze” noua relație. El și noua lui iubită, actrița Julia Fox, au fost protagoniștii unei ședințe foto, fiind surprinși în ipostaze tandre. În plus, actrița a vorbit despre relația cu rapper-ul, într-un articol pentru Interview Magazine. Ea a dezvăluit că Ye i-a cumpărat un munte de haine, atâtea câte au putut încăpea într-o cameră de hotel.

Surse au declarat pentru Page Six că relația lui Kanye West cu Julia Fox „este un truc pentru a intra sub pielea lui Kim Kardashian” și că așa-zisa poveste a lor de dragoste a fost declanșată de relația lui Kim cu Pete Davidson.

 „Este un joc disperată după atenție”, a spus o sursă. „El luptă public pentru a-și recăpăta familia și apoi este asociat cu toate aceste fete. Este foarte ciudat.”

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton