Homepage  / Vedete

Kanye West, prima apariţie publică după ce a ajuns la spital

Kanye West, prima apariţie publică după ce a ajuns la spital

de Redactia Tvmania

Kanye West a apărut pentru prima oară în public, după ce a fost internat în spital pentru o evaluare psihiatrică la finalul lunii noiembrie, la o expoziție de artă din Los Angeles, scrie US Weekly.

kanye-west

Rapperul părea să fie relaxat în fotografia pe care artistul Giovanni Bassan a publicat-o pe reţeaua Instagram, cu mesajul „K’s in da house”. În fotografie, muzicianul în vârstă de 39 de ani se află în culisele unei expoziții de artă.

Potrivit site-ului TMZ, rapperul a fost internat, pe 22 noiembrie, pentru o evaluare psihiatrică după ce a avut un ”comportament haotic”, Kanye West fiind transportat la spital legat cu cătuşe.

Înainte de internarea în spital, Kanye şi-a anulat turneul în care se afla. După ce a întârziat să își facă apariția pe scenă, acesta a cântat doar trei piese, înainte de a lansa critici la adresa lui Mark Zuckerberg, a lui Jay Z şi a lui Hillary Clinton. El l-a criticat pe Zuckerberg pentru că nu i-a dat banii necesari pentru a ieşi din datorii. În plus, era supărat pentru că Jay Z nu a reuşit să-i viziteze familia după jaful comis asupra lui Kim Kardashian în Paris.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton