Homepage  / Vedete străine

Kanye West i-a declarat război lui Pete Davidson. Kim Kardashian se teme pentru viața iubitului ei

Kanye West i-a declarat război lui Pete Davidson. Kim Kardashian se teme pentru viața iubitului ei

de Roxana Mirea,

Kim Kardashian ar fi îngrijorată că cineva l-ar putea răni fizic pe iubitul ei, Pete Davidson, din cauza campaniei pe care Kanye West o duce împotriva comediantului. În acest context, rapperul le-a spus fanilor lui să nu îi facă nimic lui Pete pentru că internționează să „se ocupe singur de situație”.

Kim Kardashian, ingrijorată pentru iubitul ei, Pete Davidson

Kim Kardashian și-ar fi exprimat îngrijorarea că cineva l-ar putea răni fizic pe iubitul ei, Pete Davidson, în urma atacurilor pe rețelele sociale ale lui Kanye West asupra starului „Saturday Night Live”. West, în vârstă de 44 de ani, a distribuit un mesaj pe care l-ar fi primit de la Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani. Acesta a publicat respectivul mesaj pe Instagram, luni, 14 februarie.

Tu creezi un mediu periculos și înfricoșător și cineva îl va răni pe Pete și totul va fi vina ta”, i-ar fi scris Kim Kardashian rapperului.  

West a însoțit captura de ecran cu o imagine cu Ving Rhames sufocându-l pe Tyrese Gibson, din filmul din 2001 „Baby Boy”.

West, care se referă la Davidson, în vârstă de 28 de ani, drept „Skete”, a scris: „La cererea soțiie mele, să nu îi facă nimeni nimic fizic lui Skete. Mă voi ocupa eu singur de situația asta.”

Într-o postare ulterioară, acesta a împărtășit mai mult din presupusul său schimb de replici cu Kim Kardashian.

Există oameni periculoși și acest lucru este înfricoșător și nu trebuie să existe”, i-ar fi scris Kardashian lui West, care a răspuns: „Voi face întotdeauna totul pentru a te proteja pe tine și familia noastră pentru totdeauna. Și te-am ascultat și le-am spus tuturor să se asigure că nu i se întâmplă nimic fizic lui Skete”.

Kanye West i-a declarat război lui Pete Davidson

În cursul zilei, West a împărtășit fotografii cu un camion plin de flori trimis lui Kardashian de Ziua Îndrăgostiților, ca parte a încercărilor sale de a o recâștiga. Gestul a venit în timpul despărțirii lui de Julia Fox. Între timp, Page Six a dezvăluit că Davidson și Kardashian s-au bucurat împreună de un weekend „discret” de Ziua Îndrăgostiților în New York City.

Duminică, înainte de a asista la Super Bowl 2022 cu copiii săi North, 8 ani, și Saint, 6 ani, Kanye West l-a jignit pe Pete Davidson pe Instagram în timp ce o implora pe Kim Kardashian să mai dea o șansă căsătoriei lor.

Pentru toți cei care sunt căsătoriți, țineți-vă soțiile aproape, asigurați-vă că ele știu cât de mult le iubiți și apreciați-le pentru că există mereu un Skete care pândește în fiecare aleie murdară pentru a vă distruge familia și de a se plimba în lenjerie în fața copiilor voștri”, a transmis rapperul.

Între timp, toate aceste postări au fost șterse de pe contul de Instagram al lui Kanye West.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton