Homepage  / Vedete străine

Kanye West și iubita lui s-au despărțit. Rapper-ul o vrea înapoi pe Kim Kardashian

Kanye West și iubita lui s-au despărțit. Rapper-ul o vrea înapoi pe Kim Kardashian
9

de Roxana Mirea,

Kanye West, în vârstă de 44 de ani și iubita lui, modelul Vinetria, în vârstă de 22 de ani, s-au despărțit. Ruptura dintre cei doi vine după ce rapper-ul american Ye, așa cum se numește acum Kanye West, a declarat public că își dorește ca mama copiilor lui, Kim Kardashian, să se întoarcă la el.

Kanye West și iubita lui s-au despărțit

Kanye West și iubita lui, Vinetria, s-au despărțit, după cum scrie publcația Page Six. Cei doi au început să iasă împreună acum câteva luni. Ye, așa cum se numește acum Kanye West, nu o mai urmărește pe Vinetria pe Instagram. Pe de altă parte, modelul încă îl urmărește pe el. Momentan, atât reprezentanții rapper-ului, cât și cei ai Vinetriei, nu au vrut să comenteze informațiile în ceea ce privește despărțirea.

Despărțirea dintre Kanye West și iubita lui, Vinetria, vine după ce rapper-ul a implorat-o public pe soția lui, Kim Kardashian, să se întoarcă la el. Totul s-a întâmplat în timpul unui concert, când Ye a schimbat versurile piesei „Runaway” pentru a-i transmite un mesaj lui Kim.

Vreau să alergi imediat înapoi la mine, mai precis Kimberly”, a spus artistul, în timpul interpretării piesei „Runaway” la concertul său cu Drake.

Kim Kardashian a fost prezentă la concertul respectiv împreună cu North, fiica ei și a lui Kanye West în vârstă de 8 ani.

Kanye-West-si-iubita-lui-s-au-despartit-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Kim Kardashian nu vrea să se împace cu Kanye West

După mesajul transmis de Kanye West, Kim a fost „confuză” în legătură cu faptul că el își dorește împăcarea, având în vedere că ea știa că el locuiește cu Vinetria. Totuși, Kim a respins cerea de împăcare a rapper-ului.

„Ea crede că este ciudat că el continuă să spună că o vrea înapoi, dar în tot acest timp el o are pe modelul [Vinetria] în casa lui din Malibu”, a declarat o sursă pentru Page Six.

Pe de altă parte, chiar dacă nu au confirmat oficial zvonurile, Kim Kardashian ar avea o relație cu comediantul Pete Davidson, în vârstă de 28 de ani. Cei doar ar fi început să iasă împreună în luna octombrie, iar, de atunci, au petrecut tot mai mult timp împreună.

Kim Kardashian a înaintat actele de divorț în februarie 2021, după 7 ani de mariaj cu Kanye West. Cei doi au împreună patru copii: North (8 ani), Saint (5 ani), Chicago (3 ani) și Psalm (2 ani). Ultimii doi au venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

Sursa foto: Hepta, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton