Homepage  / Vedete străine

Kanye West și Julia Fox s-ar fi despărțit. Actrița a șters toate pozele cu rapperul

Kanye West și Julia Fox s-ar fi despărțit. Actrița a șters toate pozele cu rapperul

de Ioana Maria,

Julia Fox a fost văzută în lacrimi pe aeroportul LAX, după ce activitatea ei pe rețelele de socializare a dat de înțeles că idila ei fulminantă cu Kanye West s-ar fi terminat.

Vedeta din Uncut Gems, în vârstă de 32 de ani, care a încercat să își ascundă starea emoțională în spatele unei măști în timpul check-in-ului, a dat un „like” unei postări a fostei soții a lui Kanye, Kim Kardashian, duminică, după ce a șters toate fotografiile cu rapperul de pe propria pagină de Instagram.

„Like-ul” revelator vine după ce Kanye, în vârstă de 44 de ani, – care suferă de tulburare bipolară – a împărtășit o serie de postări pe Instagram în care a declarat: „Mi-aș dori ca soția mea să fie cu mine” și a tânjit ca familia sa să fie reunită.

Julia Fox, foto: Profimedia

În urmă cu o săptămână actrița spunea că ștergerea pozelor cu noul ei iubit nu are nicio legătură cu despărțirea de rapper ci doar cu faptul că s-a săturat să vadă peste tot doar postări cu ea și familia Kardashian.

„Băieți, relaxați-vă, nu mai urmăresc acele conturi pentru că m-am săturat să tot văd postări cu mine”, a spus ea în clip. „Deodată Instagram nu a mai fost un loc distractiv”, a continuat ea. „Am dat jos fotografiile pentru că am citit comentariile și toată lumea mi-a spus: „Doamne, clar că ai postat doar fotografii în care arătai bine.”

Duminică însă, Julia Fox a trimis un semnal clar când a apăsat like la postarea lui Kim. Fosta soție a lui Kanye, care se ceartă în public cu fostul ei soț de câteva săptămâni, a distribuit o poză cu ea purtând o salopetă și ochelari de soare Balenciaga, iar like-ul Juliei a ieșit în evidență printre celelalte 1 milion de aprecieri.

Între timp, toate fotografiile cu Kanye au dispărut de pe pagina Juliei, iar cuplul avid de publicitate nu a mai fost văzut împreună de câteva zile.

Alte surse au declarat săptămâna trecută pentru E! News că Julia „nu mai are energia” pentru a se implica mai mult într-o relație cu rapperul.

Kanye West și-a dus copiii la Super Bowl 2022

foto: Profimedia

Kanye West a fost fotografiat duminică în timp ce asista la Super Bowl 2022 cu copiii săi North, 8 ani, și Saint, 6 ani, vedeta purtând una dintre măștile care îi ascund fața. Masca a devenit cunoscută atunci când fosta sa soție, Kim Kardashian, a purtat-o la gala Met.

Rapperul, în vârstă de 44 de ani, care și-a schimbat legal numele în Ye în octombrie, a postat în neștire pe Instagram poze și comentarii cu cei doi copii mai mari pe care îi are cu Kim Kardashian.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton