Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kanye West și Kim Kardashian, din nou împreună în vacanță cu copiii

Kanye West și Kim Kardashian, din nou împreună în vacanță cu copiii

de Redactia Tvmania

S-au mai liniștit spiritele între Kanye West și Kim Kardashian. Deși rapperul mărturisea în urmă cu câteva săptămâni că dorește divorțul, cei doi au plecat alături de cei patru copii în vacanță. 

Cuplul a ales să se relaxeze în Republica Dominicană potrivit DailyMail și, mai mult, se pregătesc de o a doua vacanță – „O să petreacă următoarele zile în camping, în aer liber”, a dezvăluit o sursă.

„Profită de ocazia de a se relaxa împreună și de a petrece timp în familie”, conform unor surse citate de E! News. 

Încă de săptămâna trecută se zvonea că perechea își dorește o escapadă pentru a-și repune căsnicia pe picioare, însă aceeași sursă susține că cei doi se concentrează mai mult asupra copiilor pe care îi au împreună:

„Kim și Kanye nu au discutat nimic serios cât au fost împreună. Kim mai ales nu a vrut să stârnească o ceartă cu soțul ei, fiindcă făceau totul pentru copii. De asemenea, nu s-ar certa niciodată în fața lor”.

„Kanye se simte mult mai bine și mult mai inspirat, se bucură cu adevărat de timpul petrecut cu soția și copiii săi”, adaugă o altă sursă.

 

Schimbarea pozitivă se poate observa și din videoclipul postat de acesta pe Twitter, dansând alături de fiica sa, North – momentul a fost surprins de Kim, al cărei râs se putea auzi pe fundal.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton