Homepage  / Cinema / Prime Video

Kate Beckinsale va fi vedeta dramei „A Prisoner’s Daughter”

Kate Beckinsale va fi vedeta dramei „A Prisoner’s Daughter”

de Ioana Maria,

Noul proiect al lui Kate Beckinsale (47 de ani) este drama „A Prisoner’s Daughter”, regizată de Catherine Hardwicke, informează deadline.com.

Kate Beckinsale, vedeta francizei „Lumea de dincolo” / „Underworld”, dar și a comediei romantice „Noroc în dragoste” / „Serendipity”, va juca în drama „A Prisoner’s Daughter”. Aceasta relatează povestea unui fost condamnat dur, dar foarte mândru, care încearcă să se reapropie de singura lui fiică și de nepotul său. Strădaniile sale sunt date însă peste cap de trecutul lui violent, care îl ajunge din urmă.

Regizoarea Catherine Hardwicke („Amurg”, „Miss Bala”) a spus despre scenariul lui Mark Bacci că este „o privire dură și foarte personală asupra unei familii profund dezbinate”, așa cum era și cea din filmul său de debut, „Treisprezece” (2003), cu Evan Rachel Wood și Holly Hunter. „Vreau să fac spectatorii să se adâncească pe deplin în lumea intensă a personajului interpretat de Kate și să înțeleagă eforturile ei, ale tatălui și ale băiatului ei de-a regăsi calea spre ceilalți”, a mai spus aceasta.

„Vrem să realizăm filme despre problemele cu care se confruntă nu doar americanii, ci și oamenii din întreaga lume. Suntem onorați să lucrăm cu Catherine și cu Kate – două artiste foarte potrivite pentru a însufleți această poveste consistentă și motivantă”, a spus și Marina Grasic, care se numără printre producătorii filmului. „Toți cei care au citit scenariul intens și dramatic al lui Mark au fost uimiți de povestea sa extrem de emoționantă, la care sunt foarte de încântat să lucrez”, a adăugat producătorul Sam Okun.

Kate Beckinsale a fost lăudată de critici pentru rolul din comedia romantică „Iubire și prietenie” / „Love and Friendship” (2016), o ecranizare după Jane Austen care i-a adus premiul criticilor de film londonezi, alături de alte distincții și nominalizări. Ea a mai jucat în serialul Amazon „The Widow” (2019), iar în curând o vom vedea în filmul de acțiune „Jolt” (2021), alături de Bobby Cannavale și Stanley Tucci.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton