Homepage  / Seriale / Seriale americane

Kate Burton revine în sezonul 18 din „Anatomia lui Grey”

Kate Burton revine în sezonul 18 din „Anatomia lui Grey”
10

de Redactia Tvmania

Kate Burton, interpreta lui Ellis Grey, mama lui Meredith, un fost medic eminent, va reveni în al optsprezecelea sezon, care se va lansa pe 30 septembrie, și nu va avea doar o apariție scurtă, ci o vom vedea de-a lungul mai multor episoade, scrie deadline.com. 

După ce, în sezonul 17 din serialul „Anatomia lui Grey”, scenariștii i-au rezervat lui Meredith Grey (Ellen Pompeo) întâlnirea – fie și în vis – cu ființele dragi care au dispărut, adică Derek, George, Mark și Lexie, următorul sezon, 18 (al cărui prim episod se va difuza pe 30 septembrie), îi pregătește o nouă surpriză. 

Ellis Grey (Kate Burton), mama ei, bolnavă de Alzheimer și dispărută în sezonul al treilea, va reveni în serial în acest nou sezon, jucând în mai multe episoade. Ellis se mai întâlnise cu fiica ei doar o dată, în sezonul 15 (difuzat în 2019), în episodul „Blood and Water”, în care îi apăruse într-un vis. Nu se știe încă în ce mod va fi reintrodus personajul în poveste, de vreme ce secvența cu Meredith revăzându-și vechii prieteni pe plajă s-a încheiat la sfârșitul sezonului 17. 

ELLEN POMPEOIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Actrița Kate Burton a jucat-o pe Ellis Grey în 23 de episoade, având statutul de invitat special în serial și obținând două nominalizări la Emmy pentru interpretarea sa. Ea a mai fost nominalizată, de asemenea, la un Emmy pentru rolul din drama ABC „Scandal” (difuzat între 2012 și 2018), produs tot de Shondaland, compania Shondei Rhimes.

Printre proiectele recente ale lui Kate Burton se numără miniseria „The Dropout”, produsă de Hulu, care o are în centru pe antreprenoarea Elizabeth Holmes, fondatoarea companiei americane Theranos. Actrița a mai jucat, de asemenea, în serialele „Charmed”, „Supergirl” și „The Mosquito Coast”.

 Născută în 1957, Kate Burton, fiica celebrului actor Richard Burton și a actriței Sybil Christopher, este și o actriță de teatru foarte apreciată (nominalizată la trei premii Tony în carieră). Recent, ea a jucat în „Furtuna”, montată la Teatrul Old Globe din San Diego, și a reluat rolul din „Present Laughter” (un mare succes al ei în tinerețe) reprezentată pe Broadway, în care l-a avut ca partener pe Kevin Kline.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton