Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kate del Castillo a acceptat să facă şi sezonul doi din „Regina Sudului”

Kate del Castillo a acceptat să facă şi sezonul doi din „Regina Sudului”

de Redactia Tvmania

Veşti bune pentru fanii narco-novelelor. La şase ani de la lansarea serialului „Regina Sudului” se va face şi sezonul al doilea, Roberto Stopello lucrând de un an la scenariul acestui proiect. Chiar dacă, la sfârşitul primul sezon, nu şi-a dorit să apară într-o continuare, Kate del Castillo s-a răzgândit.

Kate del Castillo a acceptat să facă şi sezonul doi din „Regina Sudului”

„De când s-a terminat, producătorii voiau să facă a doua parte a seriei, dar eu nu mi-am dorit acest lucru. A avut succes şi aşa voiam să rămână, la stadiul acela. Însă au trecut atâţia ani de atunci şi, după ce am aflat care va fi firul narativ, m-a atras foarte tare. Cred că acum este momentul potrivit”, a zis Kate (44 de ani), citată de peopleenspanol.com.

În acest sens, actriţa se va întâlni în Spania cu Arturo Pérez-Reverte, creatorul poveştii, pentru a discuta toate detaliile.

Regina Sudului”, care are la bază cartea cu acelaşi nume scrisă de Pérez-Reverte, a avut premiera în SUA pe 28 februarie 2011 şi continuă să fie cea mai vizionată producţie TV a postului Telemundo. În acest serial, Kate i-a dat viaţă Teresei Mendoza, o femeie inocentă care devine, în urma unor experienţe neplăcute, un nume de temut în lumea narco-traficanţilor.

În afară de Kate, a mai fost confirmat şi actorul Rafael Amaya, care va interpreta rolul traficantului Aurelio Casillas, personajul principal din narco-novela „El señor de los cielos” (ajunsă în SUA la sezonul 5). Astfel cei care vor produce al doilea sezon din „Regina Sudului” (Fox în colaborare cu Universal) vor face un „crossover” (promovarea unui serial nou prin includerea unui personaj dintr-un serial deja celebru).

Cel mai recent proiect al lui Kate este serialul realizat de Netflix în Mexic, „Ingobernable”, care va avea premiera online în curând.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole: Kate del Castillo spune partea ei de adevăr

Kate del Castillo are probleme din cauza legăturii cu traficantul El Chapo

Kate del Castillo va avea şi ea un rol în serialul co-produs de Eva Longoria

Kate del Castillo se luptă cu traficanţii în noua telenovelă „Dueños del Paraiso”

Kate del Castillo şi Antonio Banderas, în Chile pentru filmările “Los 33”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton