Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kate del Castillo a declarat că doarme „cu un pistol“ după scandalul El Chapo

Kate del Castillo a declarat că doarme „cu un pistol“ după scandalul El Chapo

de Redactia Tvmania

Actrița mexicană Kate del Castillo a făcut noi dezvăluiri  despre controversata sa poveste de viață și cum a ajuns să trăiască după ce l-a cunoscut pe unul din cei mai mari traficanți de droguri ai Mexicului, El Chapo.

Invitată în cadrul emisiunii online „Red Table: The Estefans”, prezentată de Gloria, Emily și Lili Estefan, Kate del Castillo a povestit că a ajuns să doarmă cu un pistol lângă ea după scandalul cu El Chapo. 

 

Actrița a oferit publicului detalii necunoscute până acum despre consecințele schimbului său de texte și ale vizitei sale la Guzmán în 2015, care era atunci un fugar. 

De-a lungul timoului, Kate a acordat zeci de interviuri pe această temă și chiar a realizat și un documentar „Când l-am întâlnit pe El Chapo” pentru Netflix, dar până acum nu a detaliat daunele psihologice pe care le suferă încă de atunci.

„Nu am trecut încă peste”, a recunoscut Del Castillo, cu nodul în gât și abținându-se să nu izbucnească în plâns.  Cuvintele sale nu se refereau la frica pe care a simțit-o când l-a întâlnit pe Guzmán, ci la persecuția pe care a suferit-o, conform versiunii sale, timp de trei ani de către guvernul mexican, care i-a deschis un dosar penal.

În timp ce autoritățile din Mexic au afirmat că ulterior au reușit să-l aresteze pe traficantul de droguri datorită legăturii cu Del Castillo, actrița a ajuns să se teamă pentru viața ei și a familiei sale, deoarece chiar oamenii legii au fost cei care i-au recomandat să părăsească casa în care locuia. „Toată lumea știe unde locuiți”, i-au spus ei.  În acel moment Kate a decis să-și achiziționeze  o armă, pe care încă o deține, în eventualitatea în care ar avea nevoie să se apere. 

Kate del Catillo a rămas fără bani după bătălia legală dusă din cauza scandalului cu „El Chapo”

Del Castillo a povestit că lupta în justiţie cu autorităţile mexicane pentru această informaţie i-a consumat toate economiile şi banii pe care i-a primit după cele două sezoane ale serialului „Ingobernable”, difuzat de Netflix, pentru documentarul despre El Chapo şi cel de-al doilea sezon al serialului „La Reina del Sur”, care a fost transmis anul trecut de postul Telemundo. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton