Homepage  / Știri

Kate del Castillo a lansat o carte despre relații eșuate și sex

Kate del Castillo a lansat o carte despre relații eșuate și sex

de Redactia Tvmania

Actriţa de telenovele Kate del Castillo şi-a lansat zilele acestea în Ciudad de México cartea “Sexo: la puerta a Dios” (“Sexul: Poarta spre Dumnezeu”). Evenimentul a fost prezentat chiar de sora vedetei, ziarista Verónica del Castillo.

În cartea ei, Kate vorbeşte despre relaţiile eşuate pe care le-a avut de-a lungul vieţii şi despre ce nu a funcţionat în căsniciile cu fotbalistul Luis García şi actorul Aarón Díaz. În cadrul conferinţei de presă, actriţa a declarat că sora ei, Veronica, a fost persoana care i-a fost întotdeauna alături, la bine şi la greu.

“Nu cred că am învăţat cu adevărat să iubesc un bărbat, chiar dacă sunt o femeie drăgăstoasă cu familia şi cu prietenii. Încă mai învăţ”, a spus Kate la conferinţă.

În prezent, actriţa în vârstă de 39 de ani este singură, însă tatăl ei, Eric del Castillo, a declarat recent că boxer-ul Saúl el „Canelo” Álvarez se ţine de ceva vreme după ea şi vrea să o cucerească. Apropiaţii lui Kate spun însă că aceasta nu ar vrea să aibă din nou o relaţie cu un bărbat mai tânăr decât ea, cum a fost cu Aarón Díaz.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton