Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kate del Castillo are probleme din cauza legăturii cu traficantul El Chapo

Kate del Castillo are probleme din cauza legăturii cu traficantul El Chapo

de Redactia Tvmania

Kate del Castillo este din nou protagonista unei telenovele, de data aceasta, una cât se poate de reală. Actriţa ar fi orchestrat, în octombrie, interviul pe care actorul Sean Penn l-a făcut cu „baronul drogurilor” din Mexic, Joaquin "El Chapo" Guzman, care evadase în iulie dintr-o închisoare de maximă siguranţă.

Kate del Castillo

Interviul dat de temutul lider mafiot, o parte din el fiind publicat de revista americană „Rolling Stone”, a fost cel care le-a ajutat pe autorităţi să-l prindă. Kate şi-a dorit să producă un film care să prezinte viata lui El Chapo, simpatia ei pentru acesta datând din 2012, când a scris pe Twitter: “Azi cred mai mult în Chapo decât în guvern”.

După această întâmplare, atât Sean Penn, cât şi Kate se află în vizorul autorităţilor mexicane. Dacă în urma anchetei, Kate va fi considerată vinovată de complicitate şi tăinuire, ea va intra la închisoare. Întâlnirea dintre El Chapo şi Sean a avut loc în jungla mexicană şi a fost aranjată de Kate, care a ţinut mereu legătura cu oamenii lui Chapo.

Ca să-l întâlnească pe traficant, Sean Penn a zburat de la Los Angeles în Mexic cu un avion privat, iar după aterizare, actorul şi echipa sa au fost preluaţi chiar de oamenii acestuia şi duşi până la ascunzătoarea din junglă.

El Chapo Guzman a reuşit să evadeze în mod spectaculos în iulie anul trecut dintr-o închisoare din Mexic, printr-un tunel lung de aproape doi kilometri săpat sub clădirea închisorii.

Întâmplător, Kate a fost protagonista a două telenovele care prezintă viaţa traficanţilor de droguri, „Regina Sudului” (difuzată şi la noi de Acasă) şi „Duenos del paraiso”. Conform vareity.com, actriţa de 43 de ani ar fi trebuit să înceapă, luna aceasta, filmările la un serial al companiei Netflix, “Ingobernable”, în care să o interpreteze pe prima doamnă a Mexicului, însă din cauza acestui scandal nu se ştie dacă ea va mai face parte din distribuţie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton