Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kate del Castillo are probleme la filmările sezonului doi din „Regina Sudului”

Kate del Castillo are probleme la filmările sezonului doi din „Regina Sudului”

de Redactia Tvmania

Actriţa mexicană Kate del Castillo (45 de ani) are o problemă de sănătate, iar acest fapt îngreunează filmările la sezonul doi al narco-novelei „Regina Sudului” („La reina del sur”). Conform peopleenespanol.com, Kate are un chist la un ochi, pe care l-a operat în trecut şi care i-a reapărut.

Actriţa recunoaşte că a durut-o foarte mult când şi-a făcut intervenţia prima oară şi îi este teamă să nu treacă din nou prin asta. Cel mai probabil, protagonista telenovelei „Minciuna” va ajunge din nou pe mâna doctorilor, iar acest lucru ar putea afecta munca ei pe platourile de filmare în perioada următoare. 

„I-am anunţat deja pe cei din producţie că, dacă acest chist va continua să crească, nu voi mai putea filma. Va fi o problemă căci fără mine filmările nu pot continua. Nici măcar nu îmi pot permite „luxul” să mă îmbolnăvesc. Sunt îngrozită!”, a spus Kate, citată de peopleenespanol.com.

Filmările la sezonul doi din „Regina Sudului” au început în urmă cu mai multe săptămâni în Columbia, producţia urmând a avea premiera anul viitor la postul american Telemundo. Mai multe secvenţe au fost filmate şi la Bucureşti, în Rusia şi în Malaga (Spania). Din distribuţia sezonului doi vor mai face parte şi actorii spanioli Aitor Luna („Los hombres de Paco”, „Velvet”, „La catedral del mar”) şi Jesús Castro („Secretos de estado”), cât şi telenovelistul Eduardo Yáñez.

Pe 14 septembrie, pe platforma Netflix, va debuta şi sezonul doi al serialului „Ingobernable”, în care Kate joacă, de asemenea, rolul principal.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton