Homepage  / Articole

Kate del Castillo: Demian Bichir merită un Oscar

Kate del Castillo: Demian Bichir merită un Oscar

de Redactia Tvmania

Una dintre persoanele care s-a bucurat foarte mult pentru recenta nominalizare la Oscar a actorului Demian Bichir (pentru rolul din filmul “A Better Life”) a fost una dintre fostele sale iubite, actriţa de telenovele Kate del Castillo.

Aceasta a încercat să păstreze mereu o relaţie cordială cu foştii ei parteneri, inclusiv cu fostul ei soţ, Aaron Diaz, de care s-a despărţit anul trecut. Iar Demian nu a făcut excepţie. Kate a scris pe contul ei de Twitter că i-a trimis acestuia un mesaj pentru a-l felicita.

“Este un lucru nemaipomenit, i-am dat un mesaj. I-am spus că sunt foarte emoţionată pentru el şi pentru Mexic, pentru că este o adevărată mândrie şi chiar merită acest lucru”, a zis ea.

Demian Bichir (48 de ani) şi Kate del Castillo (39 de ani) au avut o relaţie de trei ani din 2003 până în 2006. În prezent, Kate se iubeşte cu actorul spaniol Ivan Sanchez, în timp ce Demian are o relație cu Stefanie Sherk, o femeie cu 20 de ani mai tânără decât el.

Actorul mexican nu a apărut doar pe marile ecrane, ci şi în telenovele precum “Lazos de amor” (1996) sau “Guadalupe” (1984). Mai mult, el a jucat şi alături de fosta sa iubită, Kate, în serialul american “Weeds”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton