Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kate del Castillo: “Sunt foarte îndrăgostită!”

Kate del Castillo: “Sunt foarte îndrăgostită!”

de Redactia Tvmania

În viaţa actriţei de telenovele începe să iasă, în sfârşit, soarele. Tatăl, cunoscutul actor Eric del Castillo, s-a vindecat de cancerul la prostată, iar în ceea ce priveşte viaţa personală, Kate a declarat că este îndrăgostită, anunţă caras.com.

Protagonista telenovelei “Regina Sudului” a fost prezentă în public la o piesă de teatru (“Perfume de Gardenias”, n.r.), în care apare tatăl ei, iar ziariştii au sărit imediat să-i ia interviuri.

Întrebată cum îi mai merge în dragoste, actriţa în vârstă de 40 de ani a declarat: “Sunt foarte îndrăgostită!”, fără să dea însă detalii despre noul ei iubit.

După despărţirea din 2011 de soţul ei, Aaron Diaz, care şi-a refăcut viaţa imediat, Kate a avut o scurtă relaţie cu actorul spaniol Ivan Sanchez, însă nu ţi-a găsit liniştea, declarând, de fiecare dată când a avut ocazia, că nu are pe nimeni şi că se simte bine aşa. Iată însă că aşteptarea a luat sfârşit! Fanii actriţei vor să afle acum cine este cel care i-a cucerit inima.

Cât priveşte cariera, Kate a terminat, de curând, filmările la thriller-ul “No Good Deed”, în care apare alături de Idris Elba şi care va avea premiera anul viitor.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton