Homepage  / Vedete străine

Kate del Castillo va fi protagonista unui nou serial, inspirat de romanul „Anna Karenina”

Kate del Castillo va fi protagonista unui nou serial, inspirat de romanul „Anna Karenina”
8

de Anda Dincă,

Actrița mexicană Kate del Castillo (49 de ani) va juca rolul principal într-un nou serial care va fi produs chiar de ea, anunță infobae.com. 

Serialul se va numi „A Beautiful Lie” și va avea la bază celebrul roman „Anna Karenina” scris de Lev Tolstoi. „A Beautiful Lie” va fi o adaptare modernă și va prezenta viața Annei Montes de Oca (Kate), o scafandră de succes care se îndrăgostește de un muzician. 

„A Beautiful Lie” se filmează anul viitor

Filmările pentru „A Beautiful Lie” vor debuta la începutul anului viitor în Mexic, scenariul fiind scris de Almudena Ocaña și Aurora Graciá Tortosa. 

Serialul „A Beautiful Lie” va avea 6 episoade și va fi produs de Pantaya, Endemol Shine Boomdog și Cholawood Productions (compania deținută de Kate del Castillo).

„Acesta este un proiect de care sunt foarte pasionată. Reinterpretarea unui clasic este o responsabilitate uriașă și intenția noastră este să facem totul bine. Avem o poveste cu personaje feminine foarte puternice, a căror trăsătură de caracter este infidelitatea”, a spus Kate del Castillo.

Actrița a mai menționat că seria „A Beautiful Lie” va aborda și alte subiecte importante: „De la sănătatea mintală, inclusiv depresia post-partum, până la impactul uneori dezastruos pe care rețelele sociale îl pot avea asupra vieții oamenilor, în special asupra persoanelor publice”.

„Este o întorsătură modernă dintr-o perspectivă feminină. Sunt încântată să joc rolul principal și să lucrez cu toți acești oameni”, a precizat Kate del Castillo, care pe micile ecrane de la noi a fost văzută în telenovele precum „Minciuna” sau „Regina Sudului”. 

La rândul său, Mario Almeida, director de conținut pentru Pantaya, a declarat: „Adaptarea serialului pentru Mexic este o mare provocare și suntem mândri de acest proiect premium pe care îl vom produce împreună”. 

„Suntem încântați să lucrăm cu Kate, ca actriță și ca producător executiv, precum și cu echipa ei de la Cholawood. Suntem încrezători că va avea succes”, a adăugat Jerry Rodriguez, manager de proiect la Endemol Shine Boomdog.

Serialul „A Beautiful Lie” a mai avut o versiune realizată în 2015 în Australia sub numele de „The Beautiful Lie” (care a avut-o ca protagonistă pe Sarah Snook, actriță care acum joacă cu mare succes în hitul HBO „Succesiunea”, disponibil și la noi). 

NALIP Latino Media Awards, Los Angeles, USA – 24 Jun 2017Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Kate del Castillo filmează pentru „Regina Sudului 3”

Anul acesta Kate del Castillo a dus la bun sfârșit mai multe proiecte: a filmat o peliculă („Cold Dead Hands”), un serial („Armas De Mujer”) și a pus voce pentru animația „Maya și cei trei”, care e disponibil și la noi la Netflix, iar momentan continuă filmările la sezonul 3 al narco-novelei „Regina Sudului”, foarte așteptat la Telemundo. La Netflix Kate poate fi văzută de asemenea în serialul „Ingobernable” (realizat în 2017-2018).

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton