Homepage  / Vedete străine

Kate Hudson și Demi Moore, ținute spectaculoase la Festivalul de Film de la Veneția

Kate Hudson și Demi Moore, ținute spectaculoase la Festivalul de Film de la Veneția

de Ioana Maria,

Kate Hudson și Demi Moore au fost centrul atenției la Gala Femeilor în Cinematografie, din cadrul Festivalului de Film de la Veneția. Cele două actrițe, devenite prietene, și-au etalat siluetele de invidiat în ținute spectaculoase.

Kate Hudson a purtat o rochie neagră, lungă, cu mai multe decupaje în partea de sus, dar și o crăpătură adâncă pe picior. Ținuta a fost completată cu o pereche de sandale transparente și o brățară cu diamante. Actrița a adoptat un stil natural atât pentru păr, cât și pentru machiaj.

Kate Hudson, Foto: Instagram

Demi Moore a prezentat o ținută care a atras toate privirile. Actrița a purtat un top decoltat și o fustă lungă mulată în partea de sus, ambele de culoare albă. De asemenea, și Demi Moore a adoptat un look cât se poate de natural, machiajul fiind aproape insesizabil, scrie stirileprotv.ro.

Evenimentul de celebrare a femeilor a avut loc în timpul celei de-a 78-a ediții a Festivalului de Film de la Veneția, potrivit dailymail.co.uk.

Kate Hudson și Demi Moore, Foto: Instagram

Festivalul de la Veneția a început pe 1 septembrie și se va încheia pe 11 septembrie. Este considerat una dintre cele mai vechi ceremonii de premiere din lume.

Spre deosebire de ediția din 2020, la care filmele și vedetele hollywoodiene au lipsit, iar pandemia a schimbat regulile jocului, ediția din acest an a festivalului va fi strălucitoare și consistentă, beneficiind de regizori de calibru, aglomerație de vedete și premiere de film la care fanii tânjesc demult.

Printre titlurile cele mai așteptate se află SF-ul „Dune” (2021), al lui Denis Villeneuve, care va avea premiera internațională la festival pe 3 septembrie, în afara competiției (în România se va lansa pe 22 octombrie).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton